A máskor vadul nácizó Karácsony Gergely most lapít

2020. július 27. 17:34

Novák Előd
Facebook
A főpolgármester rasszista provokációnak minősülő közterület-elnevezési javaslata elbukott egy szoros, 11-10 arányú zárószavazáson az újbudai önkormányzatban, amit a Mi Hazánk saját sikerének tekint.

„A balliberális képviselők obstrukciója miatt nem szavazhatott ma a kompromisszumos Horthy park elnevezésről dr. László Imre. Az újbudai polgármester az előző ülésen Hitlert méltatta, a többi balliberális képviselő pedig a fehérellenes rasszista Mandelát, nem tudtak megegyezni, leszavazták a parkelnevezési javaslatot, egyelőre névtelen maradt a közterület, de a kompromisszumos Horthy park elnevezést kezdeményezte a Mi Hazánk Mozgalom a kormányzóvá választás 100. évében, miután nemzeti összefogással (bár sajnos egyedüli parlamenti pártként) nagyszabású fáklyás felvonulást is tartottunk Újbudán Horthy Miklós emléke előtt tisztelegve.

Sem Mandela, sem Mengele, sem Hitler: a kompromisszumos Horthy park elnevezéséről szavazhatott volna az újbudai önkormányzat hétfői ülése. A határozatképtelenség miatt elmaradt júliusi ülés után a Mi Hazánk a munkahelyüket kerülő balliberális képviselőket a havi tiszteletdíjuk visszafizetésére szólítja fel.

Pikáns volt, ahogy a Momentum frakcióvezetője a Nelson Mandeláról szóló testületi vitában egy hónapja tévesen többször és kizárólag »árbájthájdnak« nevezte a dél-afrikai APARTHEID-rezsimet (így megint a hitleri Arbeit macht frei jelszóra asszociálva), miközben magát "nemzetközi kapcsolatok szakértőnek" titulálja. László Imre polgármester pedig később Mandelát Mengelével keverte, így elfogadhatatlan, hogy a balliberálisok akarnak történelmi kiselőadást tartani, illetve leckét adni emlékezetpolitikából a magunkfajtáknak.

Dr. László Imre újbudai polgármesternek ugyanakkor köszönetet kell mondjon a Mi Hazánk Mozgalom, hogy merész érvelésével és az ő egyetlen balliberális ellenszavazatával sikerült elutasítani Karácsony Gergely kezdeményezését, amit korábban egyedül a Mi Hazánk ellenzett, így a fehérellenes terrorista Nelson Mandela nevét nem viselheti a XI. kerületi park.

A máskor vadul nácizó Karácsony Gergely most Adolf Hitler méltatásának ügyében lapít, hiszen a főpolgármester rasszista provokációnak minősülő közterület-elnevezési javaslata elbukott egy szoros, 11-10 arányú zárószavazáson az újbudai önkormányzatban, amit a Mi Hazánk saját sikerének tekint. A kirobbant hisztéria valójában a balliberális belső háború része, hiszen ugyanazon a testületi ülésen veszítette el vezető pozícióját a DK az önkormányzati vezetésen belül, mivel az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP bejelentette frakciószövetségük megalapítását Gyurcsány pártjával szemben a DK fővárosának minősülő Újbudán.

Miután a balliberális »demokraták« leszavazták azt a képviselői javaslatomat, hogy a Mandela park elnevezésről kérjék ki az ott lakók véleményét, a közterületről döntő zárószavazáson végül László Imre polgármester is vállalhatatlannak érezve nemmel voksolt a terrorista Mandelára, így egy fideszes képviselő távolmaradása ellenére születhetett elutasító döntés.

A Mi Hazánk antikommunista sikere volt 2018-ban, hogy tiltakozásunk után a Fővárosi Közgyűlés visszavonta a kommunista, fehérgyűlölő terrorista Nelson Mandeláról egyhangúan, a XI. kerület akkori, fideszes polgármestere, Hoffmann Tamás által is megszavazott parkelnevezését. Túl azon, hogy Nelson Mandela egy olyan rendszert hozott létre, amely nyíltan diszkriminálja a fehéreket, és egy olyan, egyre kevésbé élhető országot, ahol egekbe szökött a bűnözés, ahol fehér farmerek ezreit gyilkolták le válogatott kegyetlenséggel, Nelson Mandela ráadásul kommunista is volt. Az általa vezetett Afrikai Nemzeti Kongresszus a Dél-Afrikai Kommunista Párttal lépett szövetségre, és a párt saját szóvivője és weboldala szerint Mandela nemcsak tagja, hanem egyik vezetője is volt a Dél-Afrikai Kommunista Pártnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés