„Az izraeliek tanították meg az amerikai rendőröknek, hogyan kell feketéket ölni” – mondta egy muszlim médiumnak a Pink Floyd sztárzenésze

2020. június 23. 16:51
Roger Waters szerint az amerikai kormányt is egy zsidó milliárdos mozgatja.

Roger Waters hétfőn interjút adott a Hamászhoz köthető Shehab News Agency hírügynökségnek, amelyben ismét kifejtette Izrael-ellenes nézeteit. A Pink Floyd alapító-gitárosa azzal vádolta meg a „zsidó milliárdos Sheldon Adelsont”, hogy ő áll az amerikai kormány ténykedése mögött. Szerinte a milliárdos „zsebében tartja Donald Trump kis pöcsét.”

Adelson egyébként egy 76 éves Las Vegas-i kaszinómágnás – ismerteti a hír hátterét az interjúról beszámoló Neokohn. A zenész azt is az üzletember szemére vetette, hogy „szemében csak a zsidó az igazi ember, és az egész világ őket kell szolgálja”. Waters szerint Adelson „egy szélsőjobbos fasiszta bigott, aki nem érti azt az alapvető elvet, hogy emberi lényeknek jogai is lehetnek.”

A cionizmus egy ronda folt, amit el kell távolítanunk” – folytatta Waters, aki elmondta véleményét a George Floyd-ügyről is. Szerinte az a nyakra térdelő testtartás, amivel Derek Chauvin a fekete férfi halálát okozta, az izraeli hadsereg (IDF), a „megszálló erők” technikája.

„Izraeliek találták fel, hogy úgy ölnek meg embereket, hogy a nyakukra térdelnek. Ők tanították meg az amerikai rendőröknek, hogyan kell feketéket ölni” – mondta a zenész.

Természetesen sokan  kritizálták Waters szavait, többek között a CNN is, amely „Waters újabb antiszemita kirohanása” címmel vezette fel a hírt. „Waters azt állítja, hogy az amerikai kormányt egy zsidó milliárdos mozgatja, ő rángatja a szálakat. Régóta ismert anticionista, de legújabb kommentje új fejezetet nyitott az antiszemita retorikában” – reagált az amerikai Rágalmazás Elleni Liga (ADL) vezetője, Jonathan Greenblatt. „Az olyan vádak, hogy zsidó összeesküvés irányítja a világpolitikát klasszikus antiszemita toposzok, a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei óta. Ez az intoleranciának egy olyan mértéke, melyet nem lehet tolerálni” – tette hozzá Greenblatt.

„A Pink Floyd egykori frontembere évek óta a zsidó állam ellen meghirdetett bojkottmozgalom (BDS) megszállott támogatója és rendszeresen tesz nyíltan gyűlölködő megjegyzéseket a zsidó állammal szemben. Waters 2006-os ciszjordániai látogatásán radikalizálódott, akkor kezdte el a zsidó államot »kolonialistának« és »apartheid-államnak« nevezni, s azóta a világ számos BDS-fórumán fellépett. Legelőször akkor kapott komoly kritikát, amikor 2013-ban egy koncertjén egy disznó alakú lufit engedett el, amin Dávid-csillag és dollárjel volt” – ismerteti az előzményeket a Neokohn.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az olyan vádak, hogy zsidó összeesküvés irányítja a világpolitikát klasszikus antiszemita toposzok, a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei óta. Ez az intoleranciának egy olyan mértéke, melyet nem lehet tolerálni "
reagált az amerikai Rágalmazás Elleni Liga (ADL) vezetője, Jonathan Greenblatt.
Tolerálnád még, B+, de az késő lesz...

Mindenki meghülyül ördegkorára?

At least 100 Minnesota police officers attended a 2012 conference hosted by the Israeli consulate in Chicago, the second time such an event had been held.

There they learned the violent techniques used by Israeli forces as they terrorise the occupied Palestinian territories under the guise of security operations.

The so-called counterterrorism training conference in Minneapolis was jointly hosted by the FBI. (Mondoweiss)
Legalább 100 minnesotai rendőrtiszt vett részt azon a konferencián 2012-ben, amelyet a chicagoi izraeli konzulátus szervezett már másodjára. Ott azokat az erőszakos technikákat tanulták amiket az izraeli erők használnak....

1) A Pink Floyd Waters kiválása után David Gilmour projektje lett, aki (zömmel) nem osztja Waters politikai nézeteit. (NB Waters nézetei vezettek a PF első feloszlásához).
2) A zenekarból Rick Wright billentyűs már nem él,
így erre kevés esélyt látok. :

Waters jobban tenné, ha Gilmourhoz hasonlóan zenélne és kevesebbet politizálna.

Amikor a nemzetközi és nemzeti bolsevikok egymásra találhatnak az iszlamistákkal.Izrael csak a konzervatív erőkre számíthat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés