A DK nemzetietlennek tartja, hogy a kormány támogatja a határon túli magyarokat

2020. május 20. 16:21
Barkóczi Balázs, a párt szóvivője szerint az Orbán-kormány a legnagyobb bajban szúrta hátba a magyarokat, mert „36 ezer millió forintot küldünk külföldre”.

Ezúttal Barkóczi Balázs tartotta a Demokratikus Koalíció szerdai online sajtótájékoztatóját. Az ellenzéki párt szóvivője élesen kritizálta azt, hogy a magyar kormány 36 milliárd forinttal támogatja a határon túli magyarokat. Barkóczi szerint az Orbán-kormány a legnagyobb bajban szúrta hátba a magyarokat, mert „36 ezer millió forintot küld külföldre”.

„Egész életünkben keményen dolgozunk és adózunk, fizetjük Európa egyik legtöbb és legmagasabb adóit, majd amikor bajba kerülünk, akkor a befizetett adónkból nem nekünk segítenek, hanem elküldik a határon túlra. Ilyen hitvány, gerinctelen és nemzetietlen galádságot még Orbán Viktortól és a Fidesztől is ritkán látunk. Orbán most annyi pénzt küld a határon túlra, amennyiből a 300 ezer munkanélküli fejenként 120 ezer forintot kaphatna, ilyen sok pénzről beszélünk. Ez pedig egyértelműen szégyen” – mondta a Gyurcsány-párt politikusa, aki szerint a miniszterelnök bocsánatkéréssel tartozik az országnak.

 

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudjuk, hogy kibaszott hazaárulók vagytok, koszos bolsevik tetvek, nem kell ezt folyton bizonygatni. És erre szavaznak az ellenzékiek. Erre az ürülékre.

Hát erre már nem lehet mást mondani, mint hogy az édes anyukátok valaga, szarházik!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés