Niedermüller elleni tüntetést szervez a Sajtóklub

2020. január 28. 8:53
A szervezők várnak mindenkit, aki érintve érzi magát és tiltakozik Nidermüller Péter kirekesztő, rasszista, gyűlöletkeltő, megbélyegző kijelentése miatt.

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

Ezt nyilatkozta a DK-s polgármester a múlt héten az ATV-ben. Először a Magyar Hang figyelt fel a botrányos megnyilatkozásra, amire Nideremüller a Facebookon reagált is.

„A Magyar Hang egy, az ATV-n elhangzott beszélgetésben tett megjegyzésemet úgy értelmezi, hogy én rémisztőnek gondolom a fehér, keresztény hetero férfiak és nők csoportját. Erről természetesen szó nincs. De nem veszem fel az elém dobott kesztyűt, én nem fogok senkit rosszindulattal vádolni.”

A DK is reagált politikusának gondolataira. 

A mentegetőzés azonban nem győzte meg a Sajtóklub munkatársait, akik csütörtökre tüntetést szerveznek az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal elé. A Facebook-esemény leírásában így fogalmaznak:

„Niedermüller Péter politikai pályafutása ezzel a szemünkben véget ért. A tüntetést a Sajtóklub munkatársai szervezik.
Várunk mindenkit, aki érintve érzi magát és tiltakozik Nidermüller Péter kirekesztő, rasszista, gyűlöletkeltő, megbélyegző kijelentése miatt.”

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Niedermüller egy egyszerű primitív féreg, aki zsoldban szítja az antiszemitizmust, hergeli a többségi társadalmat a nyugalomra, békére, kölcsönös tiszteleten lapuló együttműködésre vágyó többségben lévő tisztességes zsidók ellen. Bemocskolva a holokausztra való emlékezést. Bizonyítva, a kommunista azonos a nácival.

Válaszok:
Agnieszka | 2020. január 28. 13:22

gusztustalan sváb

A Tiéden kívül ez a hang igencsak halk. Egyébként engem kicsit sem érdekel, milyen nációhoz tartozik ezt az ellenszenves, félhülye provokátor. Ez egy szemét alak, amit eddig leginkább az EU-s , többéves Magyarország ellenes működése bizonyít.

Kedves balos sajtómunkások, gyönyörködjetek a nyerni segített favoritotokban!

Csak nehogy annyian legyetek, mint a cigányivartalanítás elleni összejövetelen, mert az szégyen lesz.

Még ezt föltételezve sem örülök neki, h. futóbolond került felelős pozícióba.

Produktívabb lenne Strasbourg, Brüsszel.
A bűz onnan árad, ez a bohóc Nieder is abból tápláékozik, nekik akar megfelelni:
A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), a CÖF az Európai Parlament Strasbourgban, Brüsszelben lévő épülete előtt tüntessen, FELTŰNŐEN, folyamatos, megszakítás nélküli, egymást váltó, akár csak 2 emberes demonstrációVAL!

Angol, német, francia, spanyol, olasz nyelven:
--"Az Európai Parlament LIBE bizottságának baloldali, zöld és liberális képviselői kigúnyolják az emberi közösség alapvető szabályait.
--Számukra EU PARLAMENT VISELKEDÉSI SZABÁLYRENDSZERE NEM LÉTEZIK.
Követeljük a demokratikus parlamenti szabályrendszer megalkotását, és a szabályszegők következetes megbüntetését, a nyilvánosság előtt!"
CÖF-CÖKA, CET, hajrá!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés