Hiú remény volt Hadházyban bíznom

2019. december 6. 19:18

Sallai Róbert Benedek
Facebook
Reméltem ezt a közleményt nem kell megírnom.

„Abban bíztam, hogy ezt a közleményt nem kell megírnom.
Híú remény volt abban bizakodnom, hogy Hadházy Ákos túl akar esni ezen az ügyön, és abban is, hogy a média képes korrekt tájékoztatást adni az ügyről. Sajnos Ákos miatt, és épp fontosabb témát az országban nem találó, néhány szövegértő olvasással küzdő újságíró miatt kénytelen vagyok nyilatkozni.

Mai napon a a Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokú ítéletében elmarasztalt becsületsértés vétségében. Az ítélet nem jogerős, jogi képviselőm, Dr. Bárándy Gergely a helyszínen bejelentette a teljes körű fellebbezési szándékunkat.

Mint többek számára ismert, Hadházy Ákos feljelentést tett ellenem garázdaság, testi sértés és becsületsértés ügyében. A garázdaság már korábban elvérzett a tényállás hiánya miatt. A mai bírósági ítélet a testi sértést sem tartotta megalapozottnak. Büntetőjogban kissé tájékozatlan, de arról lelkesen író kedves újságírók kedvéért: ez azt jelenti, hogy nem bántottam Hadházy Ákost, nem okoztam neki sérülést.

Hadházy Ákos Facebookon közzétett állításával szemben a videofelvétel pont nem bizonyította semmilyen vétség elkövetését, éppen ezért kellett három tanút megidézni, akikből ma kettő arról tett tanúvallomást, hogy semmiféle inzultust nem látott a verbális agresszión túl, amit eddig sem tagadtam, és amiért már többször elnézést kértem.
Egy tanú vélt látni ilyet, ő is csupán annyit, hogy Hadházy Ákost meglöktem. Nem mellesleg az a személy, aki ellen az ominózus napon a fegyelmi eljárás tartott, akinek védelmére Hadházy Ákos tanúként érkezett az eljárásra, akit kezdeményezésemre kizártak az LMP-ből, és aki ma Hadházy Ákos fizetett alkalmazottja. Lelkes »objektív« tanúvallomásában azonban minden tényszerű állításában tévedett a tanú, mint az a felvétel bizonyítja.

Mind nagy nyilvánosság előtt, mind személyesen bocsánatot kértem Ákostól, egyszer sem fogadta el, legutóbb éppen a bíróságon, ehelyett erőszakolta az eljárás lefolytatását.

Az eljárás tehát azt bizonyította: nem bántottam Hadházy Ákost, nem okoztam neki sérülést. Azzal, hogy ő a fellebbezés lehetőségét elutasította, ő is elismerte ugyanezt, amivel szemben korábban több nyilatkozatot tett – mint kiderült: alaptalanul.

Fellebbezésünket az ítélet azon állítása miatt nyújtottuk be, mely szerint én meglöktem, hiszen ez nem nyert bizonyítást. A médiában a mai napon alaptalan, hazug és valótlan állítások szerepelnek az eseményekről.

Őszintén sajnálom a történteket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a csapat kemény.

"BAZDMEG, NE MOSOLYOGJÁL, MERT POFÁN BASZLAK!"

Majd dulakodás hallatszik, és közben többen mondogatják, hogy Robi, Robi. Majd Sallai még hozzáteszi:

"HÜLYE SEGGFEJ! MOSOLYOGSZ ITT ÖSSZE-VISSZA, BAZDMEG, A KÉPEDET IS BEVEREM, HA MEGLÁTLAK!"

Robi pár héttel előtte elmesélte Kálmán asszonynak, hogy minden háztartásnak adjunk mi, adófieztők 1mFt-ot és onnantól ingyen lesz az áram nekünk, mindenkinek. Ilyen egyszerű. 4 millió háztartás van. Robinál már ingyen van az áram, volt 1mFt-ja.

" Hadházy Ákos feljelentést tett ellenem garázdaság, testi sértés és becsületsértés ügyében. A garázdaság már korábban elvérzett a tényállás hiánya miatt. A mai bírósági ítélet a testi sértést sem tartotta megalapozottnak. "

Ennek ellenére a bíróság
"Mai napon a a Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokú ítéletében elmarasztalt becsületsértés vétségében."

Világos: garázdaság, testi sértés=hamis vád Hadházy részéről.
Akkor?
A magyar bíróság nyilvánvalóan ítél, mert ez így becsületsértés.
Ja, hogy azt ítéli el, akinek becsületét Hadházy a hamis váddal megsértette!
És?

Az eddigieket lényegében megúszta. Két év próbára bocsátották. Ha azalatt nem ver meg senkit, kifizet 14 eFt-t az államnak, és az ügyvédeket, akik olcsóak, akkor ennyi volt.

Hadházy egy gátlástalan hazudozó SENKI.

Tökéletes lecsapódásaa magyar ellenzéki konglomerációnak. Annyira tökéletes, hogy már a magyar ellenzék is leginkább levakarná magáról. De bennük kereng mint a herpeszvírus, és a legalkalmatlanabb pillanatokban kiveri őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés