Novák Katalin indul a Nemzetközi Demokrata Unió női tagozatának elnökségéért

2019. december 2. 11:32
A pártszövetség elnöke, Stephen Harper üdvözölte Novák indulását.

Novák Katalin hétfőn az M1 aktuális csatornán közölte, hogy a konzervatív és jobboldali nézeteket valló pártokat tömörítő IDU decemberi washingtoni találkozóján a női tagozat elnökségének tagjairól is döntenek majd. A pártszövetség elnöke, Stephen Harper üdvözölte, hogy elnökjelöltként indul – tette hozzá.

Mint mondta: a női tagozat modern konzervatív megközelítése annak, mit jelent ma nőnek lenni. Szerinte ugyanis sok fiatal nő vágyik az anyaságra, szereti a munkáját, akár karriert is építene, ezért szívesen veszik, ha mások megoszthatják velük tapasztalatikat arról, hogyan lehet ezeket összeegyeztetni anélkül, hogy bármelyikről le kellene mondaniuk.

Novák Katalin kitért arra is, hogy a Fidesz aktív és elismert tagja az IDU-nak, amely segítséget nyújt a pártnak abban, hogy a perspektívája ne szűküljön be Magyarországra és Európára. A decemberi találkozón a pártelnökök, alelnökök többek között beszámolnak jelenlegi kihívásaikról, olyan aktuális kérdésekről folytatnak eszmecserét, mint a migráció, és pártpolitikai stratégiáról is beszélnek majd – mondta a Fidesz alelnöke.

(MTI)

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés