Várhelyi Olivér bizottsági megszavazásáról

2019. november 18. 18:21

Ujhelyi István
Facebook
Nem vagyok a külügyi bizottság tagja, ezért nem szavaztam Várhelyi Olivér támogatásáról, a testület döntését ugyanakkor tudomásul veszem.

„Nem vagyok a külügyi bizottság tagja, ezért nem szavaztam Várhelyi Olivér támogatásáról, a testület döntését ugyanakkor tudomásul veszem. Ha a közlekedési portfóliót kapta volna a magyar jelölt – ahogy felmerült korábban -, úgy az illetékes bizottság alelnökeként támogattam volna a kinevezését.

Ideje, hogy az Európai Bizottság végre megkezdje a munkáját, jómagam – ahogy az előző öt évben is – együttműködésre és a magyar érdekek kérlelhetetlen képviseletére készülök az új Bizottság tagjaival való kapcsolatomban.

Orbán és Várhelyi egy dolgot biztosan megtanulhatott az elmúlt hetek eseményeiből: azok után, hogy immár nemcsak szóban, de írásban is megtagadta az orbáni politikát, továbbra is kiemelt figyelem fogja kísérni a magyar biztos munkáját, akinek egyetlen lépésnyit sem szabad majd el- vagy letérnie arról az európai útról, amelyet az uniós szerződések és saját maga is megszabott a következő évekre.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ha a közlekedési portfóliót kapta volna a magyar jelölt – ahogy felmerült korábban -, úgy az illetékes bizottság alelnökeként támogattam volna a kinevezését."
Ott nem lett volna baj, ha "Orbán" embere?

Ez a szegény Puszi még mindig nem érti a lényeget:-))))
OV jelöltje nyilván olyan, aki beleillik a fő csapasiranyba. Innentől kezdve VO ( most vettem észre, hogy OV és VO :-) ez egy jel, Pisti:-)))) ) úgyis önállóan dolgozik és mégis beleillik a magyar kormány elképzeléseivel a munkája.

"a testület döntését ugyanakkor tudomásul veszem."

Aztán mi mást tehetnél, te kis....te!

Most ez a vigasz az ellenzéknél, hogy Várhelyi megtagadta Orbánt. Eddig azon dühöngtek, hogy nem tagadta meg.

Kata, Klara, Anna, Pista, Marton egytek sunt! Nem kell felnetek, jo lesz!

Biztosan. A hírek szerint felkészült biztos került az őt megillető helyre.

Palika fogalmazz pontosan. A magyar nép - a magyar választók - egy része döntött. A magyar nép, mint egységes egész, soha nem döntött egységesen, ezt csak ti álmodjátok, ha néhány morzsa elétek hullik a politika asztaláról.

A magyar városi népnél volt némi sikeretek, de a vidék nem vevő arra, műsorra, amit ti produkáltok, ez 2022-ben ki fog derülni.

Ujheji azt írta, hogy a Várhelyi Olivér mellett szavazott volna. Ezt függetolenül attól, hogy nem kedvelem Ujhelyit, a javára írom.

Nem, öreg vagyok és ez politikai állásfoglalás volt a dk val és a momentummal szemben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés