Fidesz-KDNP: A szocialisták nekiláttak Zugló kiárusításának

2019. október 29. 14:20
A szocialisták nem is különösebben leplezik, hogy el akarják herdálni és le akarják rabolni az önkormányzati vagyont és a közpénzeket – jelentette ki Nacsa Lőrinc.

A szocialisták máris nekiláttak Zugló kiárusításának – jelentette ki Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kormánypártok véleményét ismertetve kedden Budapesten.

A kormánypárti politikus újságíróknak azt mondta: Horváth Csaba, Zugló új, ellenzéki polgármestere azt ígérte, hogy nem fognak önkormányzati ingatlanokat értékesíteni.

Majd másnap a Népszavában megjelentek az eladásra kínált zuglói önkormányzati ingatlanok hirdetései – közölte a KDNP-s politikus, aki bemutatta a napilapot és a hirdetéseket is a sajtótájékoztatón.

Így hazudnak és így vezetik a várost – értékelt, hozzátéve: a szocialisták nem is különösebben leplezik, hogy el akarják herdálni és le akarják rabolni az önkormányzati vagyont és a közpénzeket. Ráadásul gátlástalanul nyerészkedni akarnak ezen – jegyezte meg.

A kormánypárti politikus felidézte: Horváth Csaba azzal kezdte polgármesterségét, hogy minden pénzügyi és vagyoni kérdésben magához akarta vonni a döntés jogát és meg akarta kerülni a képviselő-testületet, ahol ráadásul még többsége is van, vagyis a sajátjaiban sem bízik.

Egyetlen tollvonással, 50 millióról 250 millióra akarta emelni polgármesteri hatáskörben kiárusítható ingatlanok értékhatárát – közölte. Megjegyezte: a gyalázatos és átlátszó javaslatot végül kénytelen volt visszavonni. Nacsa Lőrinc úgy látta: az ellenzéki vezetésű önkormányzatoknál máris megy a tülekedés a hatalomért és a pénzért.

Szabadrablásra készülnek, minden bizonnyal nemcsak Zuglóban, hanem egész Budapesten” – fogalmazott a KDNP-s képviselő.

(MTI)

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyedül ehhez értenek. Mi mást tudnának csinálni?

Válaszok:
pollip | 2019. október 29. 14:59

Nacsa Lőrinc tiszteletre méltó, de már a kutyát sem nagyon érdekli, az emberek a veszett fejsze nyeleként értékelik, és visszavágásként a bal-lib lopásvádjaira.
Ugyanaz a formula, mint Demszky és Tarlós.
A magyargyűlölőknek sikerült egy szintre hozni két homlokegyenest különböző teljesítményt, ugyanígy a Zugló kiárusítása a Fidesz lop párjaként jelenik meg a társadalmi-közösségi értelmezési térben.
Azzal, hogy a Fidesz és Orbán Viktor nem vágott vissza MINDEN EGYES ALKALOMMAL, TÉNYEKKEL, SZÁMOKKAL a lopási vádakra, megásta a Fidesz és a nemzeti oldal sírját.
Legalábbis Magyarország sírjának kerülete már ki lett jelölve.
Mert még egy országellopást, - Fekete János országkifosztása, Medgyessy-Gyurcsány országkifosztása - harmadikként Soros-gyámság alá helyezését már nem fogunk kibírni.
És ebben a Fidesz és Orbán Viktor ugyanolyan részes lesz, mint a magyarok halotti torára készülő szabadvárosok 3. patkányforradalmár bal-libjei.
Ők már 22-re készülnek, Botkával, akit már ma kivontak a pártharcok mindennapjaiból.
A Fidesznek is el kell döntenie: Orbán, vagy valaki más.
Azért, mert a mai Orbán 22-ben veszíteni fog.
é azzal Magyarország vész el, immár visszavonhatatlanul.

Sápi Attila forog a sírjában.

A nemrégiben felújított hőgyészi orvosi rendelőt is el akarják adni a szocik.

Én úgy tudom, országosan a kormánypárt nyert.

Lehet, hogy anyagi értelemben még az is kevesebb kárt okoz a közösségnek, mint ha olyan polgármestere van, aki tudja, miért nem kerül börtönbe...

Kezdem azt hinni, hogy Orbánék egy valóságshowt rendeznek demonstrálandó azt, hogy mi
lesz, ha 2022-ben nem szavaznak rájuk. Sokba kerül, de megéri.

Mind szoci, nem lehet különbséget tenni. Így haladnak, hamarosan egy párt lesz az ellenzék.
Az eladással nincs bajod?
Egyébként elvárom a normális stílust, ha nekem írsz.

Ágica, 100%-ban van igazad, - sajnos... nem szép jövő jön.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés