Greta: Le tudjuk váltani a politikai elitet!

2019. szeptember 23. 10:01
Az ifjú klímamozgalmár az ENSZ rendkívüli ülésén szólalt fel.

Az ENSZ hajlandó volna teret engedni a fiatalok klímavédő mozgalmának a nagypolitikában – írja a Euronews. A világszervezet hétfőn kezdődő klímaértekezlete előtt rendkívüli ülést tartottak New Yorkban, amelyen Greta Thunberg is felszólalt. Itt arra figyelmeztetett, hogy erőteljes mozgalmuknak nagy hatása lesz a választásokra világszerte, vagyis le tudják váltani a politikai elitet, ha az továbbra is figyelmen kívül hagyja az éghajlatváltozást.

(Euronews)

Összesen 140 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Greta kedves, az ENSZ szereti magáról azt hinni, hogy ő a politikai elit. Ahogy a klímaharcot támogató zöldek is. Őket óhajtod leváltani?

Válaszok:
pollip | 2019. szeptember 23. 12:02

Azért ez egészen elképesztő, hogy egy gyerek szájába adnak ilyeneket valakik és ezzel komolyan foglalkoznak nemzetközi intézmények. Arra pedig igazán kíváncsi lennék, hogy az arctalan hatalmasok hogyan képzelik leváltani a kínai vagy a muzulmániai elitet. Indiában és Oroszországban ugyan vannak választások, de azt is megnézem, amikor majd egy svéd gyerek biztatására zöld párt nyeri ott a választásokat. Márpedig a legnagyobb környezetszennyezés ezekben a régiókban történik.

Azt gondolom, hogy az elitcsere akció valójában Európára irányul és a valódi célja nem a klíma, hanem a migráció.

A mostanit olyan politikai elitre kell leváltani, amelyik hozzájárul a levegő privatizálásához. Senkinek ne járjon ingyen oxigén, csak annak aki fizet, a privatizáló cégeknek.

A politikai elit áll mögötte. Amelyiket ő naivan le óhajt váltani.

Aztán melyik elittel számolna le Greta? Mert gondolom, nem az általatok nagyra tartott elitre célzol. Ti tényleg azt hiszitek, hogy az új klíma vallásban Greta, egy sérült kislány a Teréz anya, aki elmondja a tutit, és követni kell őt? Nem gondolod, hogy itt már egy másik birkanyáj kialakulását látjuk, amibe úgy tűnik, te is beletartozol?

Az egész Greta jelenség pont olyan, mint Forrest Gump három évig tartó futása, amiben százak követték anélkül, hogy tudták volna mit is akar ezzel mondani. Forrest sem tudta, és egyszer csak abbahagyta.

Fiatal szegény és nem tudja, hogy ENSZ táborban haltak éhen gyerekek, mert az ENSZ nem biztosította az élelmet!!!!!!!!

"Greta: Le tudjuk váltani a politikai elitet!"
A Rothschild & Co., az nem a politikai elit, ugye Greta..., te is így gondolod...

Lehet, hogy újrahasznosított.

Előbb győzd meg a saját korosztályod, hogy ne dohányozzanak, ne dobálják el a csikkeket, ne dobálják el a sörös dobozokat, műanyag flakonokat, fejezd be az iskoláidat.
Tehát előbb a saját házatok táján söprögessél.

"GRETA: LE TUDJUK VÁLTANI A POLITIKAI ELITET!"

A Greta megetti gazdasági lobbyval lesz csak nehézség. Amelyik mozgatja ezt a Fridays for Future bulit. De van sok más buli.

Óriási pénzekről van szó. Németország gyakorlatilag duális energiarendszert épített ki és folytatja tovább. A provinciák fizetik a cechet.

A politikai elit leváltása újabb politikai elithez vezet. Ezt Zázri se értette meg. Meg sokan mások.

"Greta: Le tudjuk váltani a politikai elitet!"

Ezt már a kommunisták és a nemzeti szocialisták is megpróbálták, oszt mi lett?

Nem kiskorú. Fiatalkorú. 2 év múlva nagykorú lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés