Greta: Le tudjuk váltani a politikai elitet!

2019. szeptember 23. 10:01

Az ifjú klímamozgalmár az ENSZ rendkívüli ülésén szólalt fel.

2019. szeptember 23. 10:01

Az ENSZ hajlandó volna teret engedni a fiatalok klímavédő mozgalmának a nagypolitikában – írja a Euronews. A világszervezet hétfőn kezdődő klímaértekezlete előtt rendkívüli ülést tartottak New Yorkban, amelyen Greta Thunberg is felszólalt. Itt arra figyelmeztetett, hogy erőteljes mozgalmuknak nagy hatása lesz a választásokra világszerte, vagyis le tudják váltani a politikai elitet, ha az továbbra is figyelmen kívül hagyja az éghajlatváltozást.

(Euronews)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2019. szeptember 24. 16:15
"Szabadulj meg a Gonosztól. Amen. "
balbako_
2019. szeptember 24. 12:09
Komoly pénzt kaszálnak a futtatói.
bunko_jobbos
2019. szeptember 24. 08:15
Ez az elitcsere gyerekek/fiatalok által nagyon emlékeztet valamire: a kínai kulturális forradalomra. Ott is felheccelt fiatalok tömegei ugrottak neki Mao pártbeli vetélytársainak és úgy általában mindenkinek, főleg annak, akire rámutatott. A fiataloknál az a baj, hogy már megvan a tetterő, de nincs meg a tapasztalat. Istenem, én is mennyire tudtam, hogy mit kell tenni 18 éves koromban! Világosan láttam, hogy az SZDSZ milyen jól vezetné az országot. :-)))))))))))))))))))))))) Csak felnőttem. És így visszamenőleg könyörgök, hogy ne bízzatok nagy döntéseket fiatalokra.
LacFed
2019. szeptember 24. 08:06
Áve plovincia! Lóma a balátotok!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik