Milyen fotót kell csinálni Tiborczról, hogy hozzá is kimenjen 24 óra múlva a rendőrség házkutatásra?

2019. szeptember 12. 10:05

A nyolcadik kerületi fotó semmi ahhoz képest, ahogy milliókat kategorizál a Fidesz kampánygépezete.

2019. szeptember 12. 10:05
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Ettől persze nem lesz ártatlan semmilyen ellenzéki rossz adatkezelés, de ne csináljunk már viccet magunkból. A nyolcadik kerületi fotó és ügy semmi ahhoz képest, ahogy módszeresen megfigyeli, lejegyzeteli az országot, milliókat kategorizál a Fidesz kampánygépezete. És tudjuk, hogy ez történik, mégsem száll ki sohasem a rendőrség, soha nem nyomoz a hatóság.

Ez a nyolcadik kerületi ügy pont ezért pártállami irányítású. Én lennék a legboldogabb, ha minden szabálytalan politikai adatkezelést úgy kezelne a rendőrség, hogy azonnal a helyszínre ront, és ha valóban van elkövetés letartóztatja a korrupt politikusokat. De ameddig nem ez történik, ameddig a konkrét bizonyítékok alapján nincs nyomozás, egy Facebook-fotó miatt meg 24 órán belül kiront a BRFK korrupcióügyi alosztálya, addig ez azért még mindig csak egy még nem kifejlett, de szépen növekedő pártállam.

Azon pedig hangosan hagy kezdjek el röhögni, hogy a BRFK korrupciót üldöző részlege pont ezt az ügyet találta meg Magyarországon, azt az 500  milliós korrupciós ügyet, amit pedig Pikó András kampánya fejtegetett a józsefvárosi Fidesz működéséről, pont nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. szeptember 12. 22:44
A te fotód alapján, Jámbor Kérődző, már az ítéletnek is meg kellett volna születnie (diliház).
olajfa1
2019. szeptember 12. 20:12
"Milyen fotót kell csinálni Tiborczról, hogy hozzá is kimenjen 24 óra múlva a rendőrség házkutatásra?" Te hülye aljas Jámbor András! AKI MÉG A SAJÁT SZAVÁT SEM TARTJA BE!!! MERT ITT MERÉSZEL MÉG MINDÍG FIRKÁLNI! Egy dolgozó emberről bármilyen fotót csinálhatsz! Ő DOLGOZIK! TERMEL! Ő ÉPÍTI SZÉPÍTI A HAZÁT! Csinálj erről fotót hülyegyerek!
atila68
2019. szeptember 12. 19:39
Csodálatos, hogy összezár az anarcholiberális posztkommunista ellenzék. Szépen tapicskolnak a szarlavórban.
OberEnnsinnen
2019. szeptember 12. 17:11
"Milyen fotót kell csinálni Tiborczról, hogy hozzá is kimenjen 24 óra múlva a rendőrség házkutatásra?" Olyat, amilyet készítesz róla. Menj és fotózd le, egész nap nem teszel mást, csak szar után kutatsz,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik