Huszadik alkalommal javasoljuk az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát

2019. augusztus 23. 10:46

LMP parlamenti frakció
MTI-OS
A Fidesz nem feltárni akarta a kommunista államgépezet működési mechanizmusait, hanem eltanulni.

„Augusztus 23. a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja. Politikai közösségünk tisztelettel emlékezik az áldozatokra és 20. alkalommal is benyújtjuk az ügynökakták nyilvánosságra hozataláról szóló törvényjavaslatunkat.

Az LMP politikai közössége főhajtással emlékezik arra a több száz millió emberre, akik meghaltak a náci és kommunista diktatúrákban, és azokra is, akiknek az életét megnyomorította az állami terror. Büszkén emlékezünk azokra is, akik nap mint nap küzdöttek az elnyomás ellen, bízva és reménykedve abban, hogy az egyszer véget ér. Küzdelmük nem volt hiábavaló és értelmetlen.

Éppen ezért ezen a napon különösen fontos fellépnünk: nyilvánosságra kell hozni a rendszerek működtetőinek neveit. Ezért 20. alkalommal is benyújtjuk az ügynökakták nyilvánosságra hozataláról szóló törvényjavaslatunkat. A Fidesz eddig nem feltárni akarta a kommunista államgépezet működési mechanizmusait, hanem eltanulni és újrahasznosítani. A jelek szerint eddig jó diáknak bizonyultak.”

 

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet vitatkozni, mi lett volna a jobb, de a Fideszt lekommunistázni annyi, mint magatokat, az LMP-t lehülyézni.

Huszadik alkalommal írom, hogy ezzel az LMP igazságtalanságot akár elkövetni, ugyanis a rendszerváltás előtt a szocik kitalicskaztak az őket terhelő iratokat. A maradékot hurcolják meg, azokat, akik nem voltak közel a tűzhöz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés