Toroczkaiék beálltak a Coca-Cola gyárának kapujába, hogy elmondhassák, hogy ők elnyomottak

2019. augusztus 12. 14:20

Jámbor András
Mérce
Semennyire nincsenek elnyomva, és semmi szükség polgári engedetlenségre pár, Budapest belvárosában látható plakát miatt.

„Persze érthető, Toroczkaiék mit akarnak csinálni: figyelmet, meg politikai identitást képezni. Be akarnak szállni az elnyomottsági versenybe, hogy egymás könnyes vállán sírják el, hogy nem a hétvégén szivárványszínű táskája miatt megvert lány az áldozat, hanem ők, mert elnyomják a homófób véleményüket.

Pedig tudjuk, látjuk, mindennap tapasztaljuk, hogy ebben az országban ez a vélemény nem hogy nincs elnyomva, hanem ez a kormányzati nézet: azt, hogy gyűlölni kell embertársainkat, büszkeséggel lehet ma kimondani az ország utcáin.

Tehát jönnek Toroczkaiék, hogy ezzel a Nyugatról importált alt-right cuccal, ami a magyar viszonyokat és problémákat teljességgel semmibe veszi, leakasszanak maguknak egy kis indetitáspolitikai küzdelemet, amiben elmondhatják, hogy ők mennyire el vannak nyomva. Jelezzük, semennyire nincsenek, és semmi szükség polgári engedetlenségre pár, Budapest belvárosában látható plakát miatt.

És hogy mi lesz az akciójuk vége? Reméljük, csupán annyi, hogy a rendőrség álldogál, ők pedig megunják és hazamennek. Ez már csak azért is jó lenne, mert tovább erősíthetné elnyomott identitásukat: őket annyira elnyomják, hogy már a rendőrök se viszik el őket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés