Hírünk a világban

Magyarország egy virágzó állam Ausztrália vezető lapja szerint

2019. július 21. 14:51
Ausztrália legjelentősebb közéleti lapjában Greg Sheridan, az ország meghatározó véleményvezére elemezte hazánk helyzetét. Prosperáló gazdaság, csökkenő munkanélküliség, nyugati szellemiség, ahol nyoma sincs a fasizmusnak, amivel a nemzetközi baloldal riogat – így foglalhatóak össze a The Australian hasábjain publikált gondolatai.

A The Australian terjedelmes elemzést közölt néhány napja hazánk belpolitikai és gazdasági viszonyairól. A cikket jegyző Greg Sheridan a Mathias Corvinus Collegium meghívására járt Budapesten (lapunk interjúja itt olvasható vele), és írásában arról értekezik, hogy magasan kvalifikált, világlátott konzervatív fiatalokkal találkozott hazánkban. A szerző személyesen meggyőződött arról, hogy a

baloldali hisztériakeltés, miszerint Orbán fasisztoid rendszert építene, teljesen alaptalan.

Sheridan, aki az egyik legfontosabb ausztrál véleményvezér, rámutat arra is, hogy hazánk gazdasági fejlődése meghaladta az elmúlt évben az 5 százalékot is, miközben folyamatosan csökken a munkanélküliség.

Cikkében megemlíti Orbán Viktor konfrontálódását is a brüsszeli vezetéssel, ugyanis a magyar kormányfő és a V4-ek a cikkíró szerint: „Nem gondolják, hogy az EU-hoz tartozás a függetlenség, illetve a nemzeti politika feladását kellene, hogy jelentse."

A migrációs helyzetre is kitér a szerző, aki találkozott Orbán Balázs miniszterhelyettessel is. A cikkben hosszan ír erről a beszélgetésről, amelyben Orbán Balázs kifejti, hogy Magyarország nemzeti konzultáció útján elhatározta: fizikailag is megvédi határait. Sheridan párhuzamot von a szigorú ausztrál bevándorlási szabályokkal, amelyekhez képest

Magyarország bevándorlási politikája nem is tűnik olyan keménynek és főleg nem rasszistának,

ahogy azt a baloldal beállítja.

A szerző leírja találkozását Lánczi Andrással, a Corvinus egyetem rektorával és Szánthó Miklóssal, az Alapjogokért Központ vezetőjével is, aki számára világosan rámutat, hogy Magyarország migrációs politikájával és társadalompolitikájával egy új modellt állít Európa elé.

Összesen 179 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Legalább 400,000 üresen álló lakás, ház van az országban. Valakik túlinesztáltak és nézik befektetéseik romjait.

Rájöttél màr miért előzi a Mozgalmat màr a Dobrev-Klein csapat is?

Zazri se lett okosabb..

Zázriwetz értelmiségi holdudvarànak legokosobbja a hétvégén a Balaton vízébe veszett. Tavaly áprilisban 100 ezernyi technikai szavazót hozott a Mozgalomnak egyéniben.

"Csak jó magyar lehet jó ausztrál." (Bob Santamaria, egykori ausztrál közíró)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés