Az ATV koncentráltan sugározza a kulturális hulladékot

2019. július 11. 11:00

Puzsér Róbert
Facebook
A Heti Napló tényként közölte azt a hazugságát, mely szerint a feltételeim teljesültek.

„Van az Univerzumnak egy kicsiny szeglete, ahol Jézus Krisztus Németh Sándor által áramoltatott Szent Szelleme, a Magyar Szocialista Párt bűnszövetkezete és a nemzeti együttműködés illiberális rendszere összeér – ez pedig nem más, mint az ATV, melynek készítői olyan koncentráltan sugározzák a kulturális hulladékot ország-világ elé a végtelenített Columbo-ismétlésektől Sas József kabaréján, Hajdú Péter showműsorán és Fásy Ádám mulatoztatásán át a neokon tőzsdepróféta Pat Robertson kárhozati rituáléjáig, mintha a Sötétség Fejedelme ezen a csatornán kísérletezné ki a Poklot a következő százezer évre.

A Heti Napló újságírója egy politikai háttérműsor narrációjában tényként közölte a Szocialista Pártnak azt a hazugságát, mely szerint a feltételeim teljesültek, én pedig ennek ellenére maradtam távol az előválasztástól. Miután ezt kifogásoltam, azt a cinikus választ kaptam, hogy »politikai vita és véleménynyilvánítás esetében a bírósági gyakorlat alapján sajtó-helyreigazításnak nincs helye«. Köszönöm szépen a kimerítő választ, hisz azt is mondhatták volna, hogy boldog karácsonyt!

Úgy tűnik, az ATV újságírónője, Benyó Rita politikai vitát folytat velem, amikor pedig egy narrációban tényként közli a politikai ellenfelem álláspontját, akkor nem tájékoztat, hanem véleményt nyilvánít. Tanulságos látni, hogy a NER-közeli ellenzék sajtója milyen előszeretettel láttatja magát politikai szereplőnek anélkül, hogy adna a közszolgálatiság, az objektivitás vagy a függetlenség legcsekélyebb látszatára.

Ugyanilyen tanulságos látni, amint az Origo, a Tények, a Ripost és a Lokál hazugságaira oly érzékeny ellenzéki értelmiség egyetlen szó nélkül veszi tudomásul ezt. Hisz a hazugság, a lopás és a jogtiprás csak akkor fáj nekik, ha épp az ő igazságukat, javaikat és jogaikat éri sérelem. A Puzsér-problémát pedig kezelni kell – amint azt a »független elemző« Závecz Tibor megmondta.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szélmalomharcot vívsz, Don Roberto!

Ha a címbeli állítás igaz, akkor Puzsérnak rendszeresen meg kéne jelennie az említett televízió repertoárjában...

Mindenki tudta, csak Puzsér nem:-)))
Puzsér nem annyira bátor, mert a ballib hazudozó portálokat nem sorolta fel.

most te tenyleg racsodalkoztal hogy ezek hazudnak? :)

Ha a magyar tévézésnek van abszolúte antitévés lúzere, az Sváby, a folytonos vigyorgó-behízelkedő "fellépéseivel"...

Hadd csinálják csak... a debilség a nem debilek malmára hajtja a vizet.
A nem debilek meg mi vagyunk, ők csak hadd dagonyázzák zárványosra az agyukat...
Mi viszont nem süllyedhetünk az ő szintjükre, bár ez valós veszély: jobb - nagyobb élmény - kiváló ellenféllel szemben futballozni, mint kutyaütők ellen, ez tapasztalat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés