Dömötör: Szocialista oldalkocsi lett a Jobbikból

2019. június 18. 10:15

Varga-Damm Andrea jobbikos képviselő szerint az elmúlt harminc év lenyomata volt, ahogy a kiüresedett tekintetű Orbán Viktor a kegyelet virágait helyezte el Nagy Imre „piszkos” sírjára.

 

A jobbikos képviselő szerint a nagy reményekkel indult álom semmivé lett, és inkább jellemzi az a fajta a változás, amiben a csillogó tekintetű Orbán Viktorból egy kiüresedett tekintetű Orbán Viktor lett. Szerinte az oroszok kivonulása után az oroszok „pincsije” lett Magyarország, egy olyan ország, ahová egy bank álcájában a „KGB” érkezik.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára viszontválaszában arról beszélt: a Jobbik volt az a párt, ami évekig egy orosz kémet tartott Brüsszelben – megköszönte a képviselőnő által felmutatott öt ujjat –, és nem a Fidesz volt az a párt, amelyik minden parlamenti helyért alkukba bocsátkozik a baloldallal. Szerinte jól jellemzi a Jobbik mai állapotát, hogy Rétvári Bence KDNP-s képviselőjelöltként a Jobbik országos eredményénél jobbat ért el a tavalyi választáson. Kijelentette: „Sokadik szocialista oldalkocsi lett a Jobbikból.”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150240