Dömötör: Szocialista oldalkocsi lett a Jobbikból

2019. június 18. 10:15
Varga-Damm Andrea jobbikos képviselő szerint az elmúlt harminc év lenyomata volt, ahogy a kiüresedett tekintetű Orbán Viktor a kegyelet virágait helyezte el Nagy Imre „piszkos” sírjára.

 

A jobbikos képviselő szerint a nagy reményekkel indult álom semmivé lett, és inkább jellemzi az a fajta a változás, amiben a csillogó tekintetű Orbán Viktorból egy kiüresedett tekintetű Orbán Viktor lett. Szerinte az oroszok kivonulása után az oroszok „pincsije” lett Magyarország, egy olyan ország, ahová egy bank álcájában a „KGB” érkezik.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára viszontválaszában arról beszélt: a Jobbik volt az a párt, ami évekig egy orosz kémet tartott Brüsszelben – megköszönte a képviselőnő által felmutatott öt ujjat –, és nem a Fidesz volt az a párt, amelyik minden parlamenti helyért alkukba bocsátkozik a baloldallal. Szerinte jól jellemzi a Jobbik mai állapotát, hogy Rétvári Bence KDNP-s képviselőjelöltként a Jobbik országos eredményénél jobbat ért el a tavalyi választáson. Kijelentette: „Sokadik szocialista oldalkocsi lett a Jobbikból.”

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én is úgy érzem, hogy az ellenzék átlépett azon a vonalon, ahol még vállalható volt a minden ellen való ellenkezés. Mára visszataszitóakká váltak , kontraoroduktivak, agresszívak és hazugok.

LOL, hülyegyerek :))))

Tehát te azt kérdezed, hogy miért nem "számoltatta el" a Fidesz a szocikat. (Miközben tudjuk, hogy jogállamban enyhén szólva is furcsak a kérdésed, talán nem kell részletezni... )

MIKÖZBEN az állítólagos pártod, a neo-Jobbik ugyanezekkel a szocikkal TOTÁLIS SZÖVETSÉGRE LÉPETT, lényegében EGYBEOLVADT.

Na akkor hogy is áll a dolog?

Zázri szép munkát végzett az addig oligarchàzott G.Lajossal. tanítani fogjàk!

Na akkor mai napon tunya hivatalosan is egyedul maradt))

Nagyon felhígult az ellenzék politikus- készlete.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés