Gyűjtést hirdet diákjai körében az evangélikus egyház a Srí Lanka-i családok számára

2019. április 23. 16:52

A húsvétvasárnap Srí Lanka-i templomok és szállodák ellen elkövetett robbantásos merényleteknek 310-en halálos áldozatuk van.

Gyűjtést hirdet a Magyarországi Evangélikus Egyház a Srí Lanka-i terrortámadások áldozatai és családtagjai javára. Az egyház vezetése azt kéri az evangélikus iskolák végzős diákjaitól és rokonaiktól, hogy a ballagási ajándékokra és virágra szánt pénzt ajánlják fel a Srí Lanka-i robbantások miatt nehéz helyzetbe került családok megsegítésére.

Az evangélikus egyház vezetősége az MTI-hez is eljuttatott keddi közleményében azt írta: az adományokat a Srí Lanka-i keresztény egyházi szervezetekkel partneri kapcsolatban lévő Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül juttatják majd el a Srí Lanka-i családokhoz. 

Adakozni bankkártyás fizetéssel a www.segelyszervezet.hu oldalon lehet, illetve az Ökumenikus Segélyszervezet 11705008-20464565-es számlaszámán, a közlemény rovatba azt írva: „Srí Lanka” – tették hozzá. 

A húsvétvasárnap Srí Lanka-i templomok és szállodák ellen elkövetett robbantásos merényleteknek 310-en halálos áldozatuk van, 500-an megsebesültek.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/147235

Ajánljuk még a témában