Magyarország a magyaroké!

2019. február 14. 7:56

Toroczkai László
Facebook
Érdemes volt egy újabb olyan tabutémát – a magyar-cigány együttélés problémáit – megpiszkálni.

„Érdemes volt egy újabb olyan tabutémát – a magyar-cigány együttélés problémáit – megpiszkálni, amelyet minden párt, olcsón megvásárolható szavazatok reményében, próbál a szőnyeg alá söpörni. Hasonló történt, mint amikor 2016-ban a muszlim invázió idején elfogadtuk az elhíresült ásotthalmi burka-rendeletet. Akkor (a »békés iszlám« képét elhomályosítva) heteken át kaptam a halálos fenyegetéseket Marokkótól Szíriáig, Franciaországtól Törökországig, miután a világsajtó beszámolt az ásotthalmi fejleményekről. Most elég volt a Mi Hazánk politikusaiként a sikertelen cigány integrációról és az elsikkasztott cigányügyi programokról beszélnünk, és máris elárasztottak magukat roma származásúaknak valló honfitársaink az üzeneteikkel. Jellemzően fenyegető, gyalázkodó üzenetek, hozzászólások, de ami igazán tanulságos, hogy szinte mindig visszatérő elem a népesedési helyzet, tehát a magyarság rohamos fogyása és a cigányság bő gyermekáldása közötti különbség; ahogy ők írják: »Eljön hamarosan a mi időnk«. És ebben mindig van valami lappangó rasszizmus, magyarellenesség, úgy, ahogy a pejoratív »parasztozásban« is. A Fidesz és a balliberális kormányzás egyaránt szőnyeg alá söpri, eltitkolja a vészjósló folyamatokat, miközben olyan cigány értelmiséget nevel, amely már egyre nyíltabban beszél autonómiáról, néhány megye leszakításáról is (lásd Opre Roma Párt). (...)

A Mi Hazánk védelmezni és építeni, gyarapítani szeretné a magyarok hazáját, mert a mi jelszavunk: Magyarország a magyaroké!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kísértetiesen rímel a cigányvezető szavaira az amivel a palesztínok riogatták a zsidókat Izraelben: a méhünk a legnagyobb fegyverünk, azzal győzzük le a zsidókat!

És az izraeli zsidók ezt annyira komolyan vették, hogy a demográfiai programjuknak hála tavalyra a reprodukciós rátájuk magasabb lett mint az izraeli araboké...
Szóval vegyük át a protokollt!
https://mosaicmagazine.com/ess..

Mindenféle-fajta állami, önkormányzati, adófizetői alapú közpénzt:
CSAK 18 ÉVEN FELÜLI MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK, azaz
SZÜLÉSSEL KAPCSOLATOSAT 18 ÉV+ 8 HÓNAPOS KORTÓL.
Bármiféle kedvezményt: csak 3 év munka, ill. tanulmánvok után!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés