Tiszteld a nőt! Adj rá burkát!

2018. május 22. 10:03

Máté T. Gyula
PestiSrácok.hu

Ha huzamosan köztünk akarnak élni, akkor alkalmazkodjanak ahhoz a kultúrához, ahol tartózkodni akarnak.

„Azonban, ha huzamosan köztünk akarnak élni, akkor alkalmazkodjanak ahhoz a kultúrához, ahol tartózkodni akarnak. Az európai értékrend keresztény. Nem csak vallási, egyházi okokból kell annak maradnia, hanem őseink, történelmünk és saját valónk tisztelete miatt!

Ez nem azt jelenti, hogy aki ide jön, az keresztelkedjen meg. Gyakorolja muszlim (avagy bármilyen) vallását is nyugodtan. De úgy, hogy ez ne zavarjon másokat. Úgy, hogy nem teremt a miénken belül egy másik társadalmat, amely megvet minket. S végképp ne lepődjön meg, ha elutasítjuk célját, hogy legyőzzön, leigázzon minket.

A burka viselete jelen esetben ennek a megszálló »kakukk mentalitásnak« a szimbóluma.

Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa most bizony e mellett kampányol. Ne valamilyen pesti álcivil vircsaftra gondoljunk, amely kimerül egy honlapból és két tévé-szereplésből. Erre a projektre százmilliókat fordítanak, euróban. Például készült egy laza 104 oldalas tanulmány és útmutató is az aktivistáknak, baráti politikusoknak.

Ennyi pénzből migránsok százezreinek lehetne a saját hazájukban rendes megélhetést biztosítani – de a cél nem ez. Ők ide akarják hozni őket, át akarják alakítani évezredes világunkat.

Ha a Kedves Olvasó megpróbálja megérteni Sorosék gondolkodását, a lentebbi mondatból induljon ki. Ennek fényében – talán – érthető az elsőre abszurdnak tűnő logikájuk is. Idézet az említett dokumentumból: »Az iszlamofóbia elleni harcnak még nincs vége, támogatjuk az összes olyan civil társadalmi szereplőt, akik küzdenek a nyílt – és nemi – alapú tiltások ellen, amelyek a muszlim nőket érintik«.

Tetszik érteni? Ezért állnak ki a burka mellett. Az arcot és testet teljesen elfedő ruha viselése az iszlám hagyományok szerint nem a nő »szabadságjogai« közé tartozik. Férje, családja szabja meg, hogy mit hordjon! Nincs apelláta.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/129968