A fél ellenzék belépne a Momentumba

2017. február 20. 16:32
Visszatért a parlament, visszatért az Azonnali Kérdések Perce! Azt kértük a tapasztalt honatyáktól, hogy adjanak tanácsot ifjú és zöldfülű leendő kollégáiknak, a Momentum Mozgalom fiatal aktivistáinak. Vajon mit üzen nekik a Fidesz, az MSZP, az LMP és a Jobbik?

Hajrá, hajrá, csak így tovább!

A baloldali ellenzék egyöntetű lelkesedéssel nyilatkozott, mikor a 266 151 aláírást sikeresen összegyűjtő Momentumról kérdeztük őket az Azonnali Kérdések Perce első 2017-es adásában. Az LMP-s Hadházy Ákos és a DK-s Varju László még be is lépne a szervezetbe, a szocialista Hiller Istvánt pedig a fiatalok szemtelensége fogta meg. Mikor ennek kapcsán a 25 évvel ezelőtti Fidesszel vontunk párhuzamot, Hiller annyival tudta le a hasonlóságot, hogy „legalább olyan szőrösek”.

A jobbikosok megfontoltabban nyilatkoztak: Balczó Zoltán, a párt EP-képviselője az SZDSZ újjászületését sejti a Momentum mögött, ezért inkább nem is adna nekik konkrét tanácsot, Volner János pedig azt jósolja, hogy a budapesti olimpia után a paksi atomerőmű bővítése lesz a mozgalom következő slágertémája. Attól mindenesetre óva intette őket, hogy olyan pökhendiek legyenek, mint a fidelitasosok.

A Fidesz részéről már-már megszokott módon Kövér László hátának sikerült a kérdést feltennünk, illetve egyik állandó megszólalónknak, Pócs Jánosnak, aki annyit elismert: a momentumosok a közérdek érdekében cselekszenek.

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hiller Pityu! Végetek, 2018-ban csomagolhattok, a mostani egész ballib csapat megy a süllyesztőbe, s jönnek az újak a helyetekre.Ti már csak a múlt vagytok, tehetségtelen aktivistákkal teli béna csapat.

Az új balliberális erőteret a Momentum jeleníti meg, ott fognak zokogni a "sírotoknál", majd egy jót buliznak.

A nagymamák, nagypapák pártjává előlépett Fidesz tágra nyílt szemekkel fogja nézni, hogy mennyi innovatív erő rejlik a fiatalokban.

Hogy a Momentum által kedvelt vidéken mi lesz , azt nem tudom. Talán még egy darabig nem lesznek a vidék pártja is. Ami nélkül meg csak álmodozni lehet a kormányzásról.

De legalább ők mernek nagyot álmodni, nagy álmokkal indítottak - rendezzünk olimpiát,ja bocsánat, tévedtem - , érdemi program nélkül álmaik netovábbja egyből a mielőbbi kormányzás. Hát kell ennél ambiciózusabb program? ne is kérdezze senki sem, hogy mit akarnak, legyen elég, hogy kormányozni. Mi volt az SZDSZ szlogen? Merjük, tesszük, vagy valami hasonló.

Nincs új a Nap alatt...


Ki akar még kormányozni 2018-ban, vagy utána? Kérjük a jelentkezőket az előjegyzésbe vétel okán.

Lehet, hogy O.V. kormányzása nem a mennyország földi mása, de ellenzéke még pokoljárásnak is nevetséges.

" - A 2018-as választáson lesz az összes egyéni választókörzetben önálló momentumos jelölt? P. E.: Igen, és ezért a kijelentésért vállalom is a felelősséget."

Forrás: https://kuruc.info/r/2/169621/

Hajrá Momentum!

:)))))))

"Miért nem volt reprivatizáció, elszámoltatás, spiclilista, csak Magyarországon?"
Ha lett volna, akkor most kint legelészne a nyáj és füstöt fújhatna a magyarok fenekébe a gittegylet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés