Ráfordult a riporternőre: Kövér „Vader” László megmutatta az igazi arcát

2016. december 6. 15:42
Mr Flynn Rider
B1
Kövér László úgy reagált, mint egy szovjet főtiszt, amikor eléhoztak valami kivégzendő kollaboráns foglyot, aki az Egyesült Államoknak kémkedett és lebukott.

„A Mandiner kérdezte végig a képviselőket azzal a kérdéssel, hogy milyen hatással van rájuk a hatalom.

A legtöbben előadták a jó kisfiút, még a fideszes politikus is meglepően hétköznapian és lazán nyilatkoztak.

Végre nem egy olyan kérdés, amivel sarokba szorították őket, amiből kiderül, hogy mennyire hatalom-, és pénzéhes az egész banda, hogy mennyire gerinctelen a legtöbbje. (...)

Egy kivétellel: Kövér László úgy reagált, mint egy szovjet főtiszt, amikor eléhoztak valami kivégzendő kollaboráns foglyot, aki az Egyesült Államoknak kémkedett és lebukott. Az egész testbeszéde, mindene, ahogy visszafordult a riporter felé annyira végtelenül őszinte és fenyegető volt, hogy Kövér László abban a pillanatban bármelyik szuperhősös- , vagy sci-fi film főgonoszát lejátszotta a vászonról ezzel a teljesítménnyel.

Darth Vader, Voldemort és Batman egyenként és együtt is összerezzentek volna, ha valaki így néz rájuk, így fordul rájuk.

...és az a hang! A vészjósló suttogás, amibe annyi fenyegetést sűrített bele, hogy még maga Hitchcock is beleborzongott volna!

A Mandiner, amelyet egyébként nem szeretünk a részlehajlás, a szociális érzéketlenség és a rasszista felhangok miatt, most olyan anyagot hozott nyilvánosságra, amely tökéletesen mutatja meg a Fidesz által kiépített feudális rendszert, élén annak egyik hűbérurával (sőt, hogy képzavarral éljünk: csúcsragadozójával).”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mar megint milyen hosszan mondja es milyen keveset.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés