Orbán: Le kell vadászni a Teréz körúti robbantót

2016. szeptember 27. 16:30
A kormányfő az állami tévében leszögezte: semmi nem utal arra, hogy a szombati Teréz körúti robbantásnak bármilyen összefüggése lenne a migránsválsággal. Orbán Viktor utasította a belügyminisztert, hogy bármi áron, de fogják el, „vadásszák le” az elkövetőt.

Semmilyen jel nem mutat arra, hogy bármilyen összefüggés lenne a migránsválság és a szombati Teréz körúti robbantás között – közölte Orbán Viktor miniszterelnök az M1 aktuális csatornának kedden adott interjúban. „Ha kizárni talán nem is lehet, de ebben a pillanatban semmi erre utaló jel nincs, ami azért mégis megnyugtató” – fogalmazott a kormányfő. Hozzátette, akármi is volt a motiváció, mindenképpen gyalázatos tettről van szó. Úgy tűnik, valóban célzottan a rendőröket támadták meg – mondta Orbán Viktor. Közölte továbbá, hogy utasította Pintér Sándor belügyminisztert: bármi áron, de fogják el, „vadásszák le” az elkövetőt, és szedjék ki belőle, mit és miért cselekedett. (MTI)

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahogyan elnézem, te is rendesen be vagy állítva egy irányba. Van még pár állatfaj, ami erre alkalmas, választhatsz egy rád illőt.

Ha valaki megpróbál előrelátóan gondolkodni, akkor nem kell ahhoz Orbán, nem kell manipuláció, hogy ne kérjen a migránsokból.

Nem a jelen helyzetből kell kiindulni, hanem előre kell látni azt, hogy ez az áradat folytatódik, és előre kell látni azt, hogy az EU ezzel kapcsolatos töketlenkedése miatt napirenden marad a kvóta.

Persze jobb azt hangoztatni, hogy rajtad kívül senkinek nincs önálló gondolata.

Érdekes, hogy volt párt, amelyik már előre jelezte ezt a lehetőséget. Miért ne lehetne azt feltételezni, hogy utána meg is valósították?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés