Vona Gábor bejelentette: indul a 2026-os választáson

2024. augusztus 12. 12:26

A Második Reformkor vezetője a gyöngyösi választókörzetben egyéni képviselőjelöltként indul a 2026-os választáson.

2024. augusztus 12. 12:26
Vona Gábor

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

Vona Gábor egy YouTube-videóban jelentette be, hogy képviselőként indul a gyöngyösi választókörzetben. Mint mondta, a feladat nem ismeretlen számára, mivel „ezen a vidéken” volt képviselőjelölt 2010-ben, 2014-ben és 2018-ban is – írja az Index.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vona Gábor

Facebook

Idézőjel

Az egész számomra nem más, mint felnőtt intellektusokban rekedt gyermeki egók küzdelme.

„A legutóbbi, 2022-es választásokon csak azért nem voltam, mert 2018 és 2023 között nem vettem részt az országos pártpolitikában. 2023 szeptemberében viszont egy vadonatúj párt, a Második Reformkor, a 2RK vezetőjeként, tagjaként, képviselőjeként tértem vissza a hazai közéletbe, a pártpolitikába. Most ennek a pártnak a színeiben állok itt, ennek a pártnak a színeiben fogom megméretni magam” – mondta a pártelnök.

A politikus azt is hozzátette, hogy: a választás tétje az, hogy lesz-e kormányváltás. 

„Ugyanis kormányt kell váltanunk, mondhatnám úgy is, hogy Orbán Viktornak mennie kell”– mondta, hozzátette: a kormány semmilyen értelemben nem tud biztonságot adni az embereknek, nem tudja működtetni az államot.

„Ebben az időben a kormány az ideje nagy részét teljesen felesleges külpolitikai kalandokra pazarolja el. Úgyhogy ennek a kormánynak mennie kell”

 – mondta.

Vona azt is közölte, hogy a következő napokban minden pártnak levelet fog írni, hogy folytassanak párbeszédet, és „amiben csak lehet”, működjenek együtt a választásig.

Vona Gábor teljes nyilatkozatát itt nézheti meg:

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. augusztus 19. 12:45
Vona egy vándorprédikátor típus, mint akik a középkorban a hosszú élet titkával bolondították a híveiket, aztán ök maguk sokszor még jóval korábban meghaltak, mint akiket hülyítettek, mert sokszor maguk is elhitték a saját buta és veszélyes módszereiket. Vona, te vagy a legnagyobb lúzer. A többi gyurcsányista legalább még mindig bátran odatartja a képét a magyarok pofozógépének, de te megfutamodtál, bedobtad a törülközöt. Tünj el végleg.
Palatin
2024. augusztus 19. 12:45
Gabesz, ne VONAkodj elismerni, hogy Orbán tud valamit, amit még a magadfajta, - Gyurcsányt titokban, kicsit szégyenlösen imádó és irigylö -, szalonbölcsek sem tudnak. Te is csak egy vagy a hamis Mózesek közül. De ne panaszkodj. Orbán az évértekelöjében az ellenzék soraiból csak egyedül téged szokott említeni pozitív összefüggésben, amikor azt mondja, hogy ".. Nálunk nincs huzaVONA, az életszinVONAl is folyamatosan javulóban van a Fidesz-kormányok alatt..." Nyomósabb indok hiányában legyél erre büszke.
thehun
2024. augusztus 13. 09:02
Te budos fasszopo csira......rad es ratok szavaztam anno, aztan atbasztad a meg magyar erzelmu embereket.....te szemt aljas arul szarzsak!!! Huzz a faszba....nincs tobbe hiteled....erted?!
tacsi68
2024. augusztus 13. 08:11
TE szaralak!!! Kétszer rád szavaztam!!! Aztán komcsi liberális szar lettél!! Tönkretetted a Jobbikot! Mi a fenét akarsz mit vársz? Ja igen kell a pénz ,Mi? Tetű!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!