Az ember, aki nem volt ott soha

2024. október 04. 13:08

A Peti meg a kulából gyúrt Magyar Péter semmit sem szeretnek jobban, mint e kor hiú gyönyörét.

2024. október 04. 13:08
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Legközelebb talán a tévé előtti tüntetésen lesz fellelhető, egyik kezében csákány, másikban fejsze. Ám ha történne valami, ki fog derülni, hogy ő ott sem volt. Hát hogy is lehetett volna ott, amikor neki Brüsszelben volt halaszthatatlan dolga akkor.

Ez a Péter. Ilyen a Péter. Meg a nála is sokkal kisebb, kulából gyúrt Magyar Péter, aki beszél ki a fejéből, s akivel egylényegű. Ha valaki látja őket, haladéktalanul fogja meg és rögzítse valami felülethez, mert ellenkező esetben elmarad az oly’ nagyon várt forradalom. Ugyanis ez, aki nem volt ott soha, az oly’ nagyon várt forradalmat sem robbanthatja ki, hiszen nincsen ott. Hogy is lenne, amikor éppen most jelenti ki, hogy nem lesz politikus. Illetve, hogy nem megy ki… Illetve…

És most az egészet elkezdhetnénk elölről, de nincsen hozzá kedvünk. Inkább elhallgatjuk, ahogy ezek dünnyögnek egy új mesét, fasiszta kommunizmusét. Csákánnyal meg fejszével.

Hiszen ezek ketten, a Peti meg a kulából gyúrt Magyar Péter semmit sem szeretnek jobban, mint e kor hiú gyönyörét…”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. október 04. 14:54
birozsletta...stb 13:38- Egy fontos dolgot nem említettél: Dömsödi Gáborka, többszörös polgármester előugrott a BOKORBÓL, s a Fórumban partvonalon kívülre lökte SzlasánszkiY, népszerű műsorsztárt...
La Piovra
2024. október 04. 14:35
A tv elé hívja Péter a híveit? Elképzelem, ahogy állnak csákánnyal, fejszével a kezükben és várják a Híradót, hogy szétbaszhassák. Csak nem a Kunigunda utcában, hanem otthon a nappaliban. A messiás ezt kérte, zúzzuk a technikát!
Vata Aripeit
2024. október 04. 14:17
OK, de még hány ilyen magyarpéteri kamuállás van, ahol simán osztják a milliókat haveroknak lófaszért...ez a baj, hogy qrva sok..és ez engem azért bánt, mert a közelébe se jutok ilyen pénzeknek, de ezzel így vagyunk kb 9.750.000-n ...szóval a brüszei mocsár lecsapolása után talán neki lehetne látni a magyar láp a felszámolásának is, mert ameddig ez marad, az emberek csak legyintenek: lopik itt mindenki..s még véletlenül 123 szavazattal veszít a fidesz...na és akkor beindul a szabadrablás 16 év "éhínség" után...na ezt kellene megelőzni pl
nemugatolmerkapol
2024. október 04. 14:11
Nagyon kedvelem Bayer Zsoltot. Örülök, hogy az írásai felkavarják az állóvizet és kihozzák a baloldaliakból a személyiségük valódi, gennyedző, degenerált mivoltát. Ő mindig tartja az irányt. A sajátjai nem cenzúrázzák, nem magyarázkodnak miatta, mert erre semmi szükség. Minden egyes őt ért kritikai az igazát bizonyítja és az ellenfél gátlástalan, erőszakos alapállását leplezi le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!