Népes táborhoz csatlakoztak Magyar Péterék

2024. szeptember 25. 07:44

Az ellenzéki politikusok több ezer meghívást kaptak a köztévébe az elmúlt években, amelyekre sok esetben még csak nem is válaszoltak.

2024. szeptember 25. 07:44
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Állandóan azt hallgatjuk ellenzéki politikusoktól, hogy állítólag nem hívják őket a közmédiába. Ehhez képest több ezer meghívást kaptak az elmúlt években, amelyekre sok esetben még csak nem is válaszoltak. Ehhez a népes táborhoz csatlakoztak Magyar Péterék, akiket szintén hívnak a közmédiába, de nevetségesebbnél nevetségesebb indokokkal utasítják el azt. 

Miután maga Magyar Péter háromszor utasította vissza a felkérést, most Gerzsenyi Gabriellát, a TISZA EP-képviselőjét hívták meg, hogy Dömötör Csabával, a Fidesz EP-képviselőjével vitassa meg álláspontját Magyarország európai uniós képviseletéről. Most erre a felkérésre is nemet mondtak! És hogy mi a valódi ok? 

Az, hogy ők valójában nem is akarnak bemenni a közmédiába és nem is akarnak vitaszituációba kerülni. Nem akarnak olyan helyzetet, ahol szembesítik őket, mert tudják nagyon jól, hogy az kellemetlen lenne számukra. Ők azt akarják, hogy a híveik kizárólag az ő Facebook-oldalukról tájékozódjanak, ahol kinyilatkoztatnak. Így aztán inkább tovább sajnáltatják magukat és azt hazudják, hogy őket egyáltalán nem hívják a közmédiába…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaqxar
2024. szeptember 25. 10:19
Köztévé? Százvalahány közpénz milliárdból vitt Fidesz-propaganda. Gyurcsi idejében is volt Vasárnapi újság, a jobberek 3 órája. Most mindent ural a NER. Kádár rendszerben nem volt ilyen sötét közmédia. Gusztustalan az ott dolgozókkal együtt. És ide hívják és nem megy Magyar Péter. Megértem.
Pelso j.
2024. szeptember 25. 09:39
danika, az nem köz-, hanem pártmédia. Oda minek mennének? pl a Dömötör Csabával vitatkozni az ország európai uniós képviseletéről...., vicces fiú vagy te.
Mr.Woof
2024. szeptember 25. 08:58
Akár negyven képviselőjét lecserélheti a Fidesz, tisztogatás jöhet a hátországban, Orbán coming outokról is beszélt www.szabadeuropa.hu/a/akar-40-kepviselojet-lecserelheti-a-fidesz-tisztogatas-johet-a-hatorszagban-orban-coming-outokrol-is-beszelt/33130876.html
Gullwing
2024. szeptember 25. 08:46
Gyáva hazaáruló bagázs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!