Magyar Péter nagyot hibázott, saját embere lökheti a szakadékba

2024. szeptember 12. 09:20

Ezzel a szégyenteljes felhívásával nagyon csúnyán lejáratta Magyar Pétert és az egész Tisza Pártot.

2024. szeptember 12. 09:20
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

„Magyar Péternek igaza volt. Nem véletlenül titkolózott, nem véletlenül nem engedett megszólalni senkit a szerveződő pártjából. Attól félt, ami most bekövetkezett. Gerzselyi Gabriella, a Tisza Párt egyik EP-képviselője elszabadult hajóágyúként hatalmas politikai baklövést követett el.

Erre szokták mondani, hogy ha direkt volt akkor azért borzasztó, ha pedig tudatlanságból akkor meg azért. Facebook-oldalán az alábbi felhívást tette közzé egy Orbán Viktort ábrázoló kép kapcsán:

»Játékra hívlak benneteket! Találjunk diplomatikus (!) jelzőket vezérünk arcára az alábbi képen! Én kezdem: úgy mondanám, hogy… hmm… eltökélt! Most ti jöttök! (Kérlek, mellőzzétek a gyalázkodó jelzőket és a heves érzelmeket! Maradjunk hűek a tisztelet szóhoz pártunk nevében!) Egyébként ahogy megláttam reggel kávévásárlás közben a Parlament fölszintjén lévő kisboltban, mindjárt bonanzás korom egyik slágere ugrott be, ami úgy kezdődik, hogy Rosszul indul néha egy-egy nap.«

Ezzel a szégyenteljes felhívásával nagyon csúnyán lejáratta Magyar Pétert és az egész Tisza Pártot.

Gerzselyi ravasz, alattomos akart lenni, beleírta a posztba, hogy gyalázkodó jelzőket ne használjanak a kommentelők, de természetesen ez csak olaj volt a tűzre, válogatott ocsmányságok tárházává vált a Facebook-oldala, amit rendesen gyomlálnia kellett. Volt ott minden a leharcolttól a hidegvérű diktátoron át a bajusz nélküli Adolfig.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Mégiscsak a legpontosabb intézetről van szó.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 14. 07:05 Szerkesztve
Tökös tőkés, sokáig eltökölte az időt. Szarházi és csapata. Mindíg lejáratja magát, bármit csinál. Ez egy buta, önelégült, pézéhes fajankó. Ez látszik a fején!
KovG_1
2024. szeptember 13. 09:56
Elég diktatórikus módszer, amikor egy pártvezér senkit nem enged magán kívül nyilatkozni, beszélni - el lehet képzelni, hogy hatalomra kerülés esetén milyen diktatúrát vezetne be. De az már helyből felvet nemzetbiztonsági aggályokat, hogy a képviselői gyakorlatilag ellenőrizetlenül kerültek be a körbe, és semmit nem lehet róluk tudni.
gekk
2024. szeptember 12. 19:23
Bazsiszoponc, a fajtársaid, pl. itt is, naponta ezt teszik. Most akkor ők is olyanok? Vagy a gerzselyi olyan mint a fajtársaid? Szoponc, inkább bodzáznál mint a gazdád....
Ízisz
2024. szeptember 12. 19:20
Z. Micsoda ócska, komcsi hergelési technika az Orbánozásra... Így múlatják az időt a szektások!!! Na ez az igazi tahó fika tisza!!! Csak így tovább skacok!!! 💯❗🖕
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!