Főpolgármester úr, örülök, hogy kezded felismerni a probléma létezését és súlyát

2024. szeptember 07. 12:25

Az első érdemi Közgyűlésre hozom a javaslatot, bízom benne, hogy támogatni fogod.

2024. szeptember 07. 12:25
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

Nyitókép: BKK Facebook-oldala

 

„Karácsony Gergely ma külön posztban jelentette be büszkén, hogy »összehangolt fővárosi járatellenőrzési akció keretében kiemelten ellenőrizték a 4-es és a 6-os villamos teljes vonalát, annak megállóit és környezetét.«

Főpolgármester úr, örülök, hogy kezded felismerni a probléma létezését és súlyát - a kampányban még tagadtad és elküldtél a fenébe. Azonban azt javaslom továbbra is, hogy eseti, külön Facebook-posztot érdemlő razziák helyett az önkormányzati rendészeten belül hozzuk létre az év minden napján 24 órában működő, és nem korlátozott jogkörű, magán biztonsági őrökből, hanem hatósági személyekből álló BKK-rendészetet, mely gyorsan segítségére tud sietni az utasoknak és járművezetőknek, amikor és ahol kell. Az első érdemi Közgyűlésre hozom a javaslatot, bízom benne, hogy támogatni fogod, az általad vezetett DK-MSZP lista képviselőivel közösen.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. szeptember 09. 13:00
TRÁGYADOMBI BLUZ!!!!!!!!!!!!!!!A SZART SZAVAZTÁTOK MEG !!!!!!!!!!!!!!TELE VAN PEST SZARZSÁKOKKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magyar-robert
2024. szeptember 08. 16:19
itt már nem lesz elég betanulni a menetrendet többet kell produkálni nem csak ábrándozni
machet
2024. szeptember 07. 19:31
Dávidkáék a homokozóban.
Abiondi
2024. szeptember 07. 19:21
Egyelőre Vitézynek összesen 3 db voksa van a Közgyűlésben, bármilyen javaslata is van. Ez nagyon karcsú. Úgy néz ki, Dávidból kiskutya lett, aki csak ugat, de nem harap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!