Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Lilu kimutatta a foga fehérjét, újabb titkot árult el a magánéletéről

2024. június 19. 08:40

Az Orbán-gyűlölő influenszer beárazta magát.

2024. június 19. 08:40
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: Kadarkai Endre Youtube-oldala 

„Sok mindent elárult Liluról az is, hogy részt vett Pressman legutolsó vacsoráján is, ahol a nagykövet úr már nem is rejtette véka alá a céljait sem, hiszen a meghívottakat prominens szövetségeseinek és szószólóknak nevezte a posztjában.

A műsorvezető, influenszer azonban itt nem állt meg, nagyon felbátorodott. A napokban Kadarkai Endre vendége volt a Szavakon túl című műsorban, ahol a következőket mondta:

»Ha most idejönne a TV2 ötvenmilliárddal-csilliárddal, és mondjuk, az lenne, hogy egyébként az RTL-nél én csak kevés műsort vagy lehetőséget kapok, akkor sem mennék el. Ilyen értelemben egy rossz tárgyalási pozícióban vagyok, mert nagyon büszke vagyok a csatornámra, az RTL-re, illetve arra, hogy független. És tudják azt, hogy nem vagyok elcsábítható.  (…) Őszintén, én nagyon bírom azt, hogyha csinálok egy műsort, előtte Erős Antónia meg Szellő István vagy Balázs köszönnek el. (…) Ha előttem egy olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik és hazudják megvezetik meg az országot, és különben teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik, nem érezném jól magam.«

Az Orbán-gyűlölő influenszer ezzel az interjúval végérvényesen beárazta magát. RTL mint független tévé, megmosolyogtató. Az pedig viccnek is rossz, hogy etikátlannak nevezi burkoltan a TV2 hírműsorát, az RTL erősen részrehajló, kormányellenes híradóját etalonként említi.

Ennyit Liluról, a függetlenségről és az etikáról.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A titok nem titok többé: aki megfordul Pressman vacsoráján, az bizony a szövetségese, szószólója.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2024. június 22. 22:14
Lilllluuukkka, szánalmas punci vagy...
Kormánypárti2
2024. június 20. 23:07
Valószínűleg már jó rég nem kúrták meg tisztességesen.
tésztagyári szakmunkás
2024. június 20. 23:02
"RTL mint független tévé" Csatorna, kérem. Csatorna!
Obsitos Technikus
2024. június 20. 12:35
Ez amúgy ki a picha?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!