Pankotai Lili megcsúszott, de úgy tűnik, sikerült elballagnia

2024. május 06. 19:53

Hogy hova? Nem derült ki. Mindenesetre pánikra, aggodalomra semmi ok, idén szeptemberben még csak húszéves lesz.

2024. május 06. 19:53

Nyitókép: Instagram

Ahogy egy tavaly októberi cikkünkben beszámoltunk róla, a közszereplői tevékenysége jelentős kihívás elé állította Pankotai Lilit, hiszen – ahogy akkor írtuk – a sok hiányzás miatt nem tudta letenni az érettségi vizsgát. 2023-ban a Magyar Nemzet kérdésére válaszolva a baloldali aktivista határozottan kijelentette, hogy

a diploma megszerzéséig nem tervez aktív részvételét a politikában,

és még azután is csak bizonyos feltételek mellett vállalna ilyen szerepet. Nos, az Instagram-oldalára feltöltött kép alapján erősen sejthető, hogy akár el is ballaghatott, vagyis az idén szeptemberben a huszadik életévét betöltő Pankotai Lili számára az érettségi már nem jelenthet akadályt a továbblépéshez.

Szerkesztőségünk ezúton is szeretne gratulálni a teljesítményhez, és természetesen sok sikert kívánunk a későbbi tanulmányai elvégzéséhez!

Frissítés: de előfordulhat, hogy az édesanyját köszöntötte közösségi oldalán. Mindenesetre nyitóképünkön két, boldog hölgy látható és egy csodálatos virágcsokor. Ehhez is gratulálunk!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­g­­a­z­­i n­­i­m­f­­­o­­­m­­­á­n­­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Kacorka
2024. május 11. 16:58
A ballagás az egy dolog,de azután jönnek az érettségi vizsgák....
Öreg Palóc
2024. május 07. 13:43
De most ki nem szarja le ?! Annyi értelmesebb, érdemesebb tőle szebb fiatal van ebben a szép országban. "Linkotai Pali" nem érdekes.
zatoicsi
2024. május 07. 11:59
átrugdossák csak megszabaduljanak szerencsétlen kis hugyostól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!