A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Induljon a hét ezzel, mert hibátlan, ráadásul fölöttébb szórakoztató

2024. május 20. 22:36

Francesca, ezerszer is Francesca!

2024. május 20. 22:36
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Induljon a hét ezzel, mert hibátlan, ráadásul fölöttébb szórakoztató. 

S a pszichopatában pont annyi szeretet van, mint egy krokodilban. 

Esze pedig, mint egy vakondnak. 

Lelke, mint a lótetűé.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 21. 08:38
BájerZsófi sziporkái… Nagyon gáz…😱
vanced
2024. május 21. 07:35
A dehumanizálás egy olyan folyamat vagy cselekedet, amely során egy személyt vagy csoportot megfosztanak emberi mivoltuktól, méltóságuktól, és azoktól a tulajdonságoktól, amelyek emberként azonosítják őket. Ez magában foglalhatja az emberi jogok és az emberiesség tagadását, valamint az áldozatokat állatokhoz vagy tárgyakhoz hasonlóan kezelik. A dehumanizálás gyakran előfordul háborúk, konfliktusok és társadalmi vagy politikai elnyomás kontextusában, ahol az áldozatokat kevésbé emberinek vagy értéktelennek ábrázolják, ami megkönnyíti az ellenük irányuló erőszakot vagy diszkriminációt. A dehumanizálás aláássa az emberi egyenlőség alapvető elvét, és indokolja vagy legitimálja az embertelen bánásmódot és az erőszakot. A történelem során a dehumanizálás számos atrocitás és emberi jogi visszaélés mögött állt.
iimre
2024. május 21. 07:00
"iphone-3 május 21. 06:43 annyira unom már ennek a féreg poloska petinek a buzi pofáját! mindenhol ez a patkány van csak azt nem tudom miért foglalkoznak ennyit ezzel a szemétláda hazudozóval." Csak a szavazásig kell folyamatosan felszínen tartani a Poloska témáját, nehogy eszébe jusson normális embernek mellette behúzni az X-et. A tapasztalat szerint megéri az energiabefektetés, mint az 2022-ben az országgyűlésin is kiderült.
iphone-13
2024. május 21. 06:43
annyira unom már ennek a féreg poloska petinek a buzi pofáját! mindenhol ez a patkány van csak azt nem tudom miért foglalkoznak ennyit ezzel a szemétláda hazudozóval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról