Alig várom már a hazánkban járőröző kínai rendőröket

2024. május 09. 16:16

Legyen már végre itt is rend, amolyan kínaisra szabott, ne csak Pekingben!

2024. május 09. 16:16
Gábor György
Gábor György
Facebook

„A magyar szuverenitás – tudjuk – über alles, minthogy tényleg ez a legfőbb, foggal-körömmel védendő érték. Mert például itt volt a nagy török barát, Erdoğan, aki a magyar miniszterelnöktől egy pompás lovat kapott ajándékba, mert személyi testőrei Budapest kellős közepén összevertek egy magyar állampolgárt, aki, véleményszabadság ide, mutogatási szabadság oda, bemutatott a török államférfiúnak, nemzetközi jelekkel kifejezvén politikája iránti nemtetszését. 

Hogy Budapesten mennyi fér bele a szólásszabadságba, arra a török elnök török testőrei adtak választ, törvényértelmezésüknek ökölütésekkel és rúgásokkal adva nyomatékot. Aztán most, hogy itt van a kínai elnök, Hszi Csin-ping, guszta, vörös színű, egyen baseball sapkás, kedves, ám annál elszántabb kínai reguláris és/vagy önkéntes, állami és/vagy civil, titkos és/vagy az erejüket nyíltan demonstráló rendőrök és/vagy besúgók, felsőbbrendűségük megingathatatlan tudatában lévő rendfenntartók és/vagy minden diktatúrából jól ismert provokátorok, egyenszabásúra idomított szelíd seggfejek és/vagy gyilokra kiéheztetett kínai harcművészek lepték el a főváros utcáit, tereit, közlekedési csomópontjait, hogy barátságos és/vagy ellentmondást nem tűrő, ámde félelmet keltő elszánt jelenlétükkel korlátozzák magyar állampolgárok szabad véleménynyilvánításhoz való alapjogát.

Mert amiként nemrég Erdoğan testőrei voltak az illetékesek a szólásszabadság magyarországi korlátairól határozni, fizikai nyomatékot adva döntésük feltétlen jogszerűségének, most a kínai elnök látogatása apropóján magyar állampolgárok szólásszabadságáról a Kínai Népköztársaság, a Kínai Felszabadító Hadsereg és a Kínai Kommunista Párt együttes határozatban hivatott a végső döntést meghozni. 

Alig várom már a hazánkban járőröző kínai rendőröket, legyen már végre itt is rend, amolyan kínaisra szabott, ne csak Pekingben! Mindamellett örüljünk annak, hogy ebben a nagy jövés-menésben most épp nem érkezett Budapestre Orbán nagy barátja és harcostársa, Vlagyimir Putyin, akinek a mindenféle trükkös formában hazánkba telepített és emitt újra tartósan berendezkedett titkosszolgálati ügynökei már nem a nevetségesen tradicionálisnak mondható kocsmai verekedők módjára fejtenék ki félreérthetetlen álláspontjukat a magyar Alaptörvényben foglalt véleménynyilvánítási szabadságról (lásd IX. cikk; XV. cikk), hanem – amint az köreikben hagyomány, s amint azt tőlünk nem is olyan messze manapság is szorgosan gyakorolják –  tankokkal felvonulva, s könnyű kis piperetáskáikban megbúvó korszerű orosz ideggáz készítményeikkel kedveskedve.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­a­z­­i n­­i­­m­­­f­o­­­m­­­á­n­i­á­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
elbert-0
2024. május 12. 22:37
Most az egyszer igaza van.
Mandiner444hu
2024. május 10. 12:19
Magyargyűlölő Gábor
Mandarin-888
2024. május 10. 10:16
Fogalmatlan, szánalmas megmondóember. A ballib értelmiség már lesüllyedt azokhoz útszéli és kocsmai orbánfóbiás fröcskölődőkhöz, akiket szavazóbázisként kitenyésztett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!