Steiner Kristóf Görögországban vett párjával egy elvonulós házikót

2024. április 26. 11:49

Az is kiderült, hogy az otthonunktól húsz percre lévő házba a cicáik miatt nem költöznek be.

2024. április 26. 11:49

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Steiner Kristóf az egykori tévés, író és párja, Nimrod pár éve, a Görögországba költözésük után vásároltak egy romos parasztházat egy Methana nevű kis faluban, amelyet felújítottak és most várja a vendégeit. A vegán életmódjáról is híres Steiner úgy döntött, nem ő és szerelme költözik a házba, hanem ötnapos elvonulásokat szervezve nyitják meg az érdeklődőknek – írja a Blikk.

A lap beszámolt róla, hogy az otthonunktól húsz percre lévő házba azonban nem költöznek be, elsősorban a cicáik miatt. „Nem akarjuk kirángatni őket a szeretett környezetükből, így mi maradunk a 20 négyzetméteres kis lakásunkban, s

ezt a házat a hét éve szervezett elvonulásainkra használjuk majd.

Eddig béreltünk ezekhez házat, de most lett egy négyszobás saját, az eredeti főépület pedig teljes mértékben konyha lett és étkező, amivel szintén egy régi vágyam teljesült” – mondta Steiner Kristóf, aki teljesen átadta magát a tengerparti életmódnak: nem csak elvonulások házigazdájaként, de hajóskapitányként is lehet vele találkozni. Letette a hajósvizsgát, és miután egy helyi bácsi 40 év után eladta öreg, Korali nevű hajóját, Kristóf átvette tőle, és profi módon vezeti.

***

Kapcsolódó vélemény

***

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2024. április 27. 16:50
Elvonulhatna már a picsába örökre ez a hulladék ratyi!😂🤣
ipolypart2
2024. április 26. 18:15
Valamiből élni is kell.
akkor ki
2024. április 26. 16:59
Pancsolhatnak a vazelinben. Csak ne vigyék utcára!
tapir32
2024. április 26. 15:48
Soha, semelyik párt és kormány nem tett annyit a gyerekekért, a gyermekvédelemért, a családokért és az ifjúságért mint a Fidesz és az Orbán kormányok! Pl. SzJA elengedés, CSOK stb. Az ellenzék egyetlen szociális intézkedés nem támogatott, és nem szavazott meg! A minimálbér emelést sem szavazta meg. Az ellenzék a rezsicsökkentést el akarja törölni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!