Szijjártó Péter a moszkvai terrortámadásról: nincs tudomásunk magyar áldozatokról, sérültekről

2024. március 22. 22:15

Az illetékes hatóságokkal szorosan együttműködve folyamatosan nyomon követjük az eseményeket – írta a miniszter.

2024. március 22. 22:15

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

Magyar áldozatokról, sérültekről jelenleg nincs tudomásunk – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a moszkvai terrortámadásra reagálva péntek este a Facebook-oldalán.

Tájékoztatása szerint a nagykövetség munkatársai valamennyien biztonságban vannak.

„A konzuli védelemre regisztrált állampolgárainkat értesítettük és az illetékes hatóságokkal szorosan együttműködve folyamatosan nyomon követjük az eseményeket” 

– írta a miniszter.

Szijjártó Péter hozzátette: a konzuli szolgálat sürgősségi telefonszáma folyamatosan rendelkezésre áll a magyar állampolgárok számára.
 

(MTI)

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2024. március 23. 07:26
"Szijjártó Péter a moszkvai terrortámadásról: nincs tudomásunk magyar áldozatokról, sérültekről" Lassan ideje lenne disztingválni, mert van ugye a magyarság, és vannak a magyar állampolgársággal is rendelkező ellenségeink... Esetenként túl hamar kerül kimondásra a magyar beazonosítás...
Patika
2024. március 23. 07:21
Jelezném, hogy én a puszta látványtól is sérültem... Főleg, hogy az áldozatoknak ott az előcsarnokban nem volt mit tenni és tehetetlenül lett végük.. Remélem nem ukránok voltak, már csak az ő érdekükben is, mert ekkora aljadék hordának nemhogy az EU-ban, de a világon sincs mit keresni. (a zsidókkal a II. vh-ban kesztyűskézzel bánhattak ehhez képest)
chief Bromden
2024. március 23. 07:19
Itthon a TEK csendben és jól dolgozik, minden pénzt megérnek. További fejlesztéseket és anyagi megbecsülést nekik is és a többi rendőrnek is.
Intel
2024. március 23. 05:57
Mindenki találgat, hogy vajon ki tette. Elég beleolvasni, hogy mit ír a CNN, mit nyilatkozik a hivatalos Washington. Nem csalódunk ha abból indulunk ki, hogy az biztos nem történt amit mondanak mivel hazudnak. Vagyis nem az ISIS volt (mivel rájuk fogták) és lehet, hogy az ukránok tették (mivel kizárták a részvételük lehetőségét).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!