Meg is van a Szerencsejáték Zrt. új lottójának első milliomosa

2024. március 05. 22:41

Rögtön az első sorsoláson telitalálat volt.

2024. március 05. 22:41
null

Nyitókép: Szerencsejáték Zrt.

***

Mint azt megírtuk, Napi Mázli néven új, saját fejlesztésű számsorsjátékot indított a Szerencsejáték Zrt., amelyet a gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékokat kedvelők számára fejlesztettek. Azok körében lehet népszerű, akik előszeretettel játszanak kedvenc dátumaikkal.

A vállalat egyik korábbi kutatása rámutatott, hogy a felnőtt lakosság 57 százalékának van legalább egy szerencseszáma,

amely családi születésnaphoz kapcsolódik. Az új játékban egy dátum, azaz egy év, és hónap, nap, valamint egy szimbólum kiválasztásával lehet játszani.

Ezt is ajánljuk a témában

Máris milliomos született

A bevezetés napján tartott legelső sorsoláson azonnal telitalálat született.

A szerencsés nyertes a hibátlanul kitöltött szelvényével – egyszeres téttel – 20 millió forintot vihet haza.

Emellett a játék első sorsolásán még közel 23 ezer nyertes örülhetett. Ők összesen több mint 25 millió forinttal lettek gazdagabbak – tudta meg a Blikk.

A Napi Mázli bukmékeri típusú játék, azaz a nyereményt az egyes nyerőosztályokban a fix nyereményszorzók határozzák meg. A nyeremény összege attól függ, hány találata van a játékosnak és hányszoros téttel játszott. Egy Napi Mázli szelvény alapból két sorsoláson (a Skandináv lottóhoz hasonló, ikersorsolású játék) vesz részt, így dupla esély van a nyerésre, sőt, akár duplán is nyerhet a szerencsés játékos. A Napi Mázli a lottójátékoknál megszokott alapjátékárat kínálja: egy mező kitöltéséért 400 forintot kell fizetniük a játékosoknak, a maximálisan elérhető nyeremény pedig 100 millió forint.

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­l­­­á­­n­­y­­o­k­ ­v­­á­r­­n­­a­k­ ­­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
antal-2
2024. március 06. 06:42
Egy ember 217 covid elleni oltást vett fel! A mandi szerint ez azért igaz mert nem hisszük el. Életemben nem találkoztam soha lottónyertessel... Kamu az egész.
Zsibek Zsoli
2024. március 06. 06:24
Lölő az apróért is lehajol.
Beszélgető
2024. március 06. 03:59
Működik a promóció. Egry János vetélkedőjében az induláskor mind három válasz jó volt az első két kérdésre. A játékos két hónapra kapott egy színes tv-t. Bölcsen megállt… :o)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!