Elloptak egy festményt az ingyenes kiállításról, bevásárlószatyorban vitték vissza

2024. március 02. 20:58

A fesztivál célja a művészetet és a pszichoedukációt bárki számára elérhetővé szeretnék tenni, azonban nem ennyire konkrétan értették.

2024. március 02. 20:58
null

Február 20-án loptak el egy festményt az amúgy ingyenesen látogatható Urbán Erotika kiállításról, amelyet úgy hirdettek meg, mint az első erotikafókuszú kortárs összművészeti fesztivál. Az Index tájékoztatása szerint a február közepén induló kiállítás szombaton ért véget és a zárónapra valaki visszavitte az eltulajdonított alkotást. A kiállítást szervezők alapelve volt, hogy a művészet szabadon, bárki számára elérhető legyen, ezért tették ingyenessé. 

Bárki bemehet nyitvatartási időben, és megnézheti az alkotásokat, éppen ezért akárki ellophatta az alábbi festményt is. Senkinek sem kell elmagyaráznunk, mennyire felkavaró élmény tud lenni egy ilyen”

– írták a lopást követően. 

Szombati bejegyzésükben viszont azt írták, hogy valaki három darab sparos bevásárlózacskóba csomagolva visszavitte a festményeket és lerakta a női mosdóban. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­ ­­l­­á­n­y­­o­­­k­­­ ­­v­­­á­r­n­­a­k­­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
I feel the earth move under my feet
2024. március 03. 06:59
Öt kommentbő három spam... Valami kurvára nincs rendben a Mandi háza táján, ha ez így mehet..
cutcopy
2024. március 02. 23:42
"A kiállítást szervezők alapelve volt, hogy a művészet szabadon, bárki számára elérhető legyen" Sikerült, valaki el is érte a festményt..
hlaci83
2024. március 02. 23:21
Szerintem nem lopták el, csak eleve odavitték. Kiverték rá és mehet vissza. A playboy már uncsi, bár könnyebb szállítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!