Novák Katalin elbúcsúzott (VIDEÓ)

2024. február 26. 19:05

Gratulált és sok erőt kívánt utódjának.

2024. február 26. 19:05

Novák Katalin korábbi köztársasági elnök Facebook-oldalán búcsúzott, és gratulált utódjának, Sulyok Tamásnak.

„Búcsúzom. A mai nappal véget ér köztársasági elnöki szolgálatom. Szeretettel gratulálok Sulyok Tamásnak, és sok erőt kívánok neki a következő évekre!”

– fűzte a rövid videós összeállítást tartalmazó posztja mellé.

A videót itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanced
2024. március 03. 10:24
Bár menekülőre fogta elnök asszony, de továbbra is várom a valódi, nem terelő, felelősséget elhárító, magát hülyének vagy (ál)naívnak tettető válaszokat az alábbi fontos kérdésekre: Miért adott kegyelmet KEndrének? Kik lobbiztak Nováknál Kendre kegyelmében? Kik kaptak még kegyelmet Nováktól? Kapott-e más pedofil ügyben érintett kegyelmet KEndréhez hasonlóan? Azért kapott-e Orbán Viktor javaslatára, és felterjesztésére V.János Bronz érdemérmet, hogy az elkerülhetetlen büntetését és az ítéletét enyhíthessék erre a kitüntetésre hivatkozva, kijátszva ezzel a magyar törvényeket?
2istvsn
2024. február 28. 17:42
Novákot meg kellett volna védeni. Véget kellene/kellett volna vetni ennek a woke őrüketnek! Eddig a legjobb elnök volt.
Palatin
2024. február 27. 13:22
Gyurcsányt, Dobrevet és holdudvarukat, médiáikat továbbra is megvetjük, - söt még sokkal jobban, mint korábban -, nem akarjuk látni öket a politikai szinpadon. Ellenben Novák Katalint és Varga Juditot továbbra is tisztelni és szeretni fogjuk, mondjon róluk az ördögi, gyülölködö világ akármit is. Némelyik acsarkodó, libernyák pszichopatának ma már az emberi mivoltát is joggal kétségbe lehet vonni. Elöntötte az agyukat a hagymázas örület. Lehet, hogy a két politkus hibázott, de tisztességgel, méltósággal lemondtak. A dolog igazi tragédiája az, hogy két ilyen kiváló politikus, komoly sikerekkel, eredményekkel a hátuk mögött távoznak, és mi meg magunkkal cipeljük továbbra is a sok undorító gyurcsányista hazaárulót. Ez egy borzalmas érzés. Remélem a mai naptól mindenki egy fokkal még jobban megveti ezeket az élösködö, idegen pénzekkel vigéckedö, megvásárolt belsö ellenségeket.
Palatin
2024. február 27. 13:19
"Botrány" mindig csak abból van, amit a DK, - bármilyen csavaros módon is -, Orbán nyakába tud vagy akar varrni. Gyurcsányt semmi más nem igazán érdekli. Ez a lényege a DK-nak. Sajnos az átlagember ezt nem fogja fel. Pontosan ebböl és csak is ebböl él Gyurcsány. A "pedofilbotrány" egy tipikus Gyurcsány-gyártású mübalhé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!