Majd az unió legyőzi a magyarokat?

2024. február 09. 21:05

Most kapkodnak, mert választások lesznek és mindenki a zöldek leszereplésére és jobbra tolódásra számít.

2024. február 09. 21:05
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„Mégis pert indít az Európai Bíróságon az Európai Parlament, mert a bizottság részben felszabadította a Magyarországnak járó forrásokat. Mert van, akinek semmi sem elég, ha Magyarország lejáratásáról van szó. Mindezt pedig az a magyarfóbiás Daniel Freund jelentette be, akinek soha az életében nem volt olyan széles választói felhatalmazása, ami egy normális demokráciában szükséges ahhoz, hogy politikusnak nevezze bárki magát. Aki mindig csak listákon jutott be a döntéshozói testületekbe és ott sem a húzónevek között szerepelt (a német zöldek listáján a huszadik volt, épphogy becsúszott). Daniel Freund valójában nem választott politikus, hanem kiválasztott aktivista.

Ám vannak nála befolyásosabb szereplők is, akik a vesztünket akarják.

Most kapkodnak, mert választások lesznek és mindenki a zöldek leszereplésére és jobbra tolódásra számít.

Ha nem is földrengésszerű változásra, legalább irányváltásra. Az utópiák könnyen elillannak, a valósággal pedig végül mindenkinek szembe kell néznie.

Mindebből arra számíthatunk, hogy a júniusi választásokig növekedni fog a politikai nyomás Magyarországon, hisz az ellenzék továbbra is úgy gondolkodik (karöltve a nyugati elvtársaikkal), hogy minél rosszabb az országnak, annál rosszabb a kormánynak, az pedig nekik lehet jó. Ám tévednek. Magyarországot nem lehet kiéheztetni, annál mi sokkal okosabbak és kitartóbbak vagyunk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. február 10. 12:28
Ha az Unió nem is, Pankotai Lili mindenképp! Pankotai for President!
nnjohn
2024. február 10. 09:16
A mocskos liberálfasiszták soha nem nyugodhatnak.
nnjohn
2024. február 10. 09:15
Mondja ezt a liberálfasiszták és SOROS seggéből alig kiálló CSEH botmixer KATA.
Pelso j.
2024. február 10. 06:25
Ott leszel teljesen hiteltelenné (alapból is jellemző rátok) , hogy " szereplők is, akik a vesztünket akarják." Legfeljebb a tiéteket, az meg nem baj. Az országot meg senki sem akarja kiéheztetni sem. Rátok pedig nem az okosság a jellemző, hanem a gátlástalanság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!