Dúró Dóra nem tudta szó nélkül hagyni, hogy Novák Katalin felköszöntötte Győzikét a születésnapján

2024. január 10. 18:27

A Mi Hazánk politikusa szerint ennek a gesztusnak „szimbolikus üzenete” van.

2024. január 10. 18:27

Nemrég ünnepelte 50. születésnapját Gáspár Győző. A kerek születésnap megünnepléséről több felvétel is felkerült a showman közösségi oldalára. Sőt, mint az a TV2 műsorából kiderült, Győzikét Novák Katalin köztársasági elnök és Szijjártó Péter külügyminiszter is levélben köszöntötte fel.

A zenész elárulta, a politikusok jókívánságaikat bársonyborítékban küldték el neki.

A teljes beszélgetést ITT tekinthetik meg.

Ezt is ajánljuk a témában

„Mi az oka annak, hogy Novák Katalin felköszöntötte Győzikét?” 

Ezekre reagált közösségi oldalán Dúró Dóra, a Mi Hazánk politikusa. Úgy fogalmazott, „a Fidesz szavazatfelhajtó reklámszakembereit nem igazán érdekli a köztársasági elnöki hivatal tekintélye, de az a baj, hogy a jelek szerint a hivatalt viselő köztársasági elnököt sem.” Azzal folytatta, Gáspár Győző, akivel kapcsolatban nem igazán lehet értelmesen meghatározni, hogy micsoda, 50 éves lett, Magyarország köztársasági elnöke pedig begyakorolt mozdulattal tollat ragadott, és aláírta a »showmant« felköszöntő levelet. 

Úgy gondolta, ez egy olyan esemény, amelynek kapcsán Magyarország első számú közjogi méltóságának teendője van,

 és véletlenül sem mulasztotta el sűrű elfoglaltságai közepette sem megírni levelét. A politikában minden cselekedetnek oka és szimbolikus üzenete van.”

„Mi az oka annak, hogy Novák Katalin felköszöntötte Győzikét?” – tette fel a kérdést a politikus.

„A Fidesz, szavazótáborának összetételét tudomásul véve, stratégiát váltott. 

Az értelmiség ebben a társadalmi környezetben nem képes annyi szavazatot hozni a Fidesznek, amennyivel nyerni lehet. 

A celebek azokat a tömegeket szólítják meg, akiket az értelmiség nem tud, akikhez az értelmiség nem jut el – ezért önt el mindent a Fidesz mellett nyilatkozó celebek hada. Hogy ennek milyen társadalmi-morális következményei vannak fiataljainkra nézve, az cseppet sem érdekli a hatalomtechnikusokat” – jelentette ki Dúró Dóra.

„Novák Katalin azt üzeni, hogy neki is azok számítanak, akik szavazatot hoznak a Pártnak”

Majd arra is kitért, hogy Győzike szavazatokat hoz a Fidesznek. „Novák Katalin azt üzeni, hogy neki köztársasági elnökként is azok számítanak, akik szavazatot hoznak a Pártnak. »Kifejezi a nemzet egységét…?« Ugyan. Minek, ha a felével is elműködik?”

„Novák Katalin nemcsak azt mutatta meg, hogy küldő pártjához hasonlóan nem tartja be az ígéreteit, hanem azt is, hogy elnökként kiszolgálja a Fidesz pártpolitikai érdekeit, engedelmeskedik kommunikációs utasításainak, pártszempontjait érvényesíti. 

Ennyire nem maradt a köztársasági elnöknek tartása, tekintélye, ennyire kell a szavazat. 

Néha már krumpli sem kell hozzá” – zárta gondolatait a Mi Hazánk politikusa.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2024. január 15. 08:32
Dórika, Dórika, ne irigykedj! Elődke is celeb, profilból hajaz is Győzikére, mégis szereted és fel is köszöntöd minden születésnapján. ha írsz Novák Kati néninek, akkor majd nektek is küld névjegykártyát!
Hill
2024. január 13. 12:04
Ebben az a szomorú, hogy a retek cigó évekkel ezelőtt még a sikkasztás és adócsalás vádja alatt volt. Ügy sittysutty eltűnt és felpallérozták őromaságát. Gratulálok. De min kell meglepődni? A gyökér viszkisből is celebet csináltak, példaképnek akarják lenyomni bárki torkán, meg büszkélkednek vele. És azok az emberek, akikre fegyvert fogott, akik tán a mai napig is abban a sokkban vannak, nyilván ők a járulékos veszteségek
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. január 13. 05:52
Nekem jó lesz sima borítékban is
Trinitysum
2024. január 12. 21:20
Anyósom is szokott levelet kapni a születésnapján, kerek évfordulók esetén kormányzati személyektől. Pedig ő tényleg nevenincs senki. De nincs facebook oldala, hogy közzé tegye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!