Bayer Zsolt Orbán Gáspár „ügyéről”: Ez a legújabb-kori magyar história legocsmányabb szennye!

2024. január 26. 18:14

„Erre, azt hiszem, nincsenek szavak” – írta az újságíró cikkében.

2024. január 26. 18:14

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a közösségi médiában az elmúlt hetekben terjesztett álhír szerint a magyar miniszterelnök katonatisztként szolgáló fia, Orbán Gáspár meghalt Spanyolországban. Hetekig terjedt a dezinformáció, majd miután a hivatalos tájékoztatás nyomán kiderült, hogy ez totális hazugság, valójában a csádi misszió tagjaként Afrikában tartózkodik, a Telex – a Direkt36-tal együttműködésben – és társai „leleplező” anyagot tettek közzé arról, hogy a miniszterelnök fia bujkál, sőt, titkolják a küldetésben való részvételét. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az ügy kapcsán Bayer Zsolt is tollat ragadott, aki a Magyar Nemzetben közzétett véleménycikkében „a legújabb-kori magyar história legundorítóbb, legocsmányabb szennyének” nevezi a történteket.

Az újságíró a következőket írja: „Ezerszám osztották meg és kommentálták azt a ki tudja ki/kik által útjára bocsájtott »hírt«, miszerint Orbán Gáspár, a magyar miniszterelnök fia meghalt, csak »titkolják«. S aztán ezt a »hírt« látták el a megfelelő és ezek lelkéből felfakadó kommentárokkal, s küldözgették tovább mindenkinek ezek a... ezek a... ezek a nem tudom micsodák. Csak én több tucat ilyen feleslegesen létező fehérjehalmazt tiltottam le, s nem tudtam másra gondolni, mint arra, vajon milyen érzés lehet szülőként ilyesmiket olvasni a gyermekedről.

Igen. Erre, azt hiszem, nincsenek szavak.”

– olvasható az írásban. Bayer szerint miután kiderült, hogy a miniszterelnök fia jól van, parancsot teljesít, és a csádi misszió előkészítésében vesz részt, azonnal megérkezett a „független-objektív” sajtó, és rárepült a témára: „Tehát legyen világos: heteken át arról értekeznek a legsötétebb, legocsmányabb sarkaiban az internetnek, hogy a miniszterelnök fia halott, csak titokban tartják a halálát. Majd, amikor cáfolat érkezik, akkor immár a »hivatalos« ellenzéki »sajtóban« elindul a csámcsogás arról, hogy a miniszterelnök fia »bujkál«. Ezekkel élünk egy országban. Ami nekünk a hazánk, ezeknek a nyomorult, feleslegesen létező gazembereknek pedig az ideiglenes tartózkodási helyük” – írta cikkében az újságíró.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 29. 09:31
Zsozsó,egyszer számolja már össze valaki,hogy Gázsi öcséd hóbortjai eddig mennyi közpénzt emésztettek fel… Amúgy csúcs a zöld kalap,szájmaszk bújócska az oszlopok mögött… Saját magatokból csináltok bohócot,nem veszed észre? De a legjobb tényleg a nagypapi…látod,kódolva van a viselkedésed…🫣
Valodi
2024. január 28. 12:07
Az uralkodó család tagjainak a DNS-ében van a "fenntartható alkalmazkodás": "2010 óta az egész ország látja a jövőjét - elkezdtünk hinni abban, képesek vagyunk megváltoztatni a világot, de legalább is a saját világunkat”. (Orbán Viktor) "Egy egész nemzetre, milliókra fogunk hatni, nemcsak Magyarországon, hanem Európában. Nem Felházként, hanem Jézus követőiként” – hangzott el csütörtök éjjel a keresztény ifjúsági szervezet rendezvényén. A szervezet szerint Magyarországon nagyobb és dicsőségesebb dolgok jönnek. Nagyobb, mint az, hogy ezer éve felvette a kereszténységet Magyarország, nagyobb, mint a reformáció. A folyamatok pedig Európára is hatással lesznek." (Orbán Gáspár) Nagypapa meg kuncog a hatvanpuszthay könyvtárterem sarkában: "Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.”
august
2024. január 27. 19:18
Vonának a gyereke közelében egyszer jártak a paparazzik, teljesen idegállapotba került az ellenzék a titkos megfigyeléstől" A Panyi Szabolcs családjára is rá kéne állítani valakit, vagy a 444-es alakulatra, kísérgetni őket egy darabig, fényképekkel dokumentálva a címlapokon, merre járnak éppen, hogy érezzék egy kicsit a saját bőrükön mit is művelnek.
survivor
2024. január 27. 12:26
Nagy Kálózy 58 eves, ferjezett, gyerekei vannak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!