Megszólalt Karácsonyék „pénzembere”, a külföldi szálat már elismerte, de neveket nem mond (Videó)

2023. szeptember 28. 12:01

Perjés Gábor megerősítette, hogy külföldi pénzek is voltak a 99 Mozgalomnál. A Magyar Nemzet munkatársainak adott exkluzív interjút Karácsony pénzembere. A II. kerületi párbeszédes politikus továbbra is kitart amellett, hogy minden törvényesen történt.

2023. szeptember 28. 12:01

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: a Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát kiszolgáló 99 Mozgalomnál az OTP feljelentése nyomán is vizsgálódik a NAV, a döntően külföldről származó, cikkünk írásáig ismeretlen eredetű támogatások miatt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Megszólalt a pénzeket befizető Perjés

Perjés Gábor a Magyar Nemzetneknek nyilatkozott az ügyben. Mint fogalmazott: „ő maga nem figyelte, hogy sorszámozva vannak-e a bankjegyek, de azt megerősítette, hogy fontban és euróban is érkezett hozzá pénz. Sőt azt sem tartja kizártnak, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalmon keresztül is érkezett adomány a 99 Mozgalomhoz, de

sem adományozókat nem volt hajlandó megnevezni, sem azt, hogy kitől vette át a készpénzt, amit később befizetett a bankba”.

A Magyar Nemzet a csütörtökön egy hosszabb videóval is készül, de a témával részletesen foglalkozik majd a Hír Tv Célpont című műsora is, amelyet vasárnap este 20.10-kor tekinthet meg.

Mutatjuk a kapcsolódó felvételt:

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 30. 09:07
Még szerencse,hogy az állampárt kontroll nélkül tudja használni az adófizetők pénzét…
need-info
2023. szeptember 28. 14:16
Nocsak nocsak...
Guy_Verhofstadt
2023. szeptember 28. 14:03
Crowdfunding ennek ma a 100% legális módja. Itt szándékosan nem használták.
Hangillat
2023. szeptember 28. 13:18
"sem adományozókat nem volt hajlandó megnevezni, sem azt, hogy kitől vette át..." Nyilvánvalóan sok arctalan kisember helyett kevés. arcos nagyember felmálházva, a titkos, nyilvános, véletlen, meg nem beszélt, egyeztetett találkán egy széthajtogatott szabványdobozban elhelyezi a bankókat, összehajtogatva, ragasztva azt majd távozik. A gyűjtő ezalatt ügyességi játékkal 99 acélgolyót 99 lyukba próbál beügyeskedni, miközben két összefeszített térde tör vényt, ami orvosi recept és hyper mélyfagyasztott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!