Hószállingózás, szitálás – a hétvégén is marad a télies idő!

2023. december 08. 07:16

A hétvégén sem lesz kellemes időjárás.

2023. december 08. 07:16

Továbbra is borult, párás téli idő várható a következő napokban – olvadható a koponyeg.hu előrejelzésében.  Pénteken több helyen is lehet hószállingózás, szitálás. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt -1 és +4 fok között alakul.

A hétvégén sem számíthatunk kellemesebb időre, a ködös idő végi ki fog tartani, szombaton reggel akár -6 és +1 fok körüli értékeket mérhetünk. Ugyanúgy vasárnap is csak

éppenhogy fagypont felé fog emelkedni a nappali hőmérséklet,

+1, +2 foknál nem lesz melegebb, de a hóval borított területeken több fokkal hidegebb lehet az idő.

Vasárnap továbbá csapadékra is lehet számítani az ország északi felén havazás, havas eső, déli felén havas eső, eső lesz a jellemző. Főleg hajnalban és este néhol ónos eső is lehet és ködfoltok is képződnek.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belabarva
2023. december 08. 10:25
Ez a természetes decemberi időjárás. Örüljetek, hogy sikeres volt a klímavédelem és visszatért a megfelelő évszaknak. Aki panaszkodik az klimavédelmi elhajló!
csuti-torpe
2023. december 08. 09:07
ez is soros hibaja!
I_Isti
2023. december 08. 08:11
Télen télies idő. Hogy mik vannak, nahát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!