Toroczkai is nekiment Azahriahnak (VIDEÓ)

2023. november 15. 21:40

Úgy látja, hogy a média csak a szenzációt hajhássza, és elhallgatja, min dolgozik igazából a Mi Hazánk.

2023. november 15. 21:40
TOROCZKAI L·szlÛ

A minap mi is beszámoltunk arról, hogy Azahriah egy tütüben látható férfit ábrázoló plakátot fotózott le Párizsban, amelyet meg is osztott Instagram történetében, a következő szöveggel:„Kedves Mi Hazánk Mozgalom! Ezt a plakátot láttam Párizsban és szó szerint befostam, annyira lesokkolt, hogy ilyen felháborító plakát létezik. (…) Köszönöm nektek, hogy otthon ilyen nem fordulhat elő.” A bejegyzéssel feltehetően arra reagált, hogy Dúró Dóra nemrég felszólalt a Nemzeti Múzeumban látható Sajtófotó kiállítás ellen, amiért LMBTQ-fotók is bemutatásra kerültek.

Most Toroczkai László a Mi Hazánk elnöke válaszolt a fiatal énekes heccelésére egy rövid TikTok videóban. Azért ezt a platformot választotta, mert – mint mondta – Instagramon nem tudott válaszolni, ugyanis annak ellenére, hogy jogerősen is pert nyert a Meta ellen, az törvénysértő módon nem állítja vissza a profilját. A videó legelején hamar fel is ajánlotta, hogy tegeződjenek, majd rátért a lényegre. 

Toroczkai nem hiszi, hogy a gyerekek attól lesznek boldogabbak, hogy az említett plakátokat látják.

A videóban azt is elmondta, hogy már akkor ismerte Azahriaht, amikor még Paul Street néven youtuberkedett. Úgy látja az esettel kapcsolatban, hogy a média csak a szenzációt hajhássza, és elhallgatja, mind dolgozik igazából a Mi Hazánk (egy olyan világon, ahol a gyerekek boldogan nőnek fel).

Ezt is ajánljuk a témában

Majd ezt követően gratulált Azahriah sikereihez, de figyelmezteti, hogy a siker nem tesz tévedhetetlenné. Egy jó tanácsot is adott a zenésznek: 

vigyázzon Párizsban a közbiztonsággal, mert az borzasztó. 

„Nem csak a külvárosok veszélyesek, hanem időnként a metró is” – tette hozzá.

A videót itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Kovács Attila

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. november 16. 12:07
Azariah pontosan teljesítette a ballib médiumok fősodratú követelményét: Egy valamire való leendő popsztárnak kötelező LMBRQ-kompatibilis beszólásokat tennie a jobboldali sajtónak. Ezután már csak azt várjuk, hogy Azariah mikor tudósít jól megszervezetten egy újabb - ezúttal nembináris - kalandjáról egy toitoi mögül, ugyanis meghágni nemcsak nőt lehet. Úgy látszik, a zene művelése nem elég neki a sikerhez?
muszlim1970
2023. november 16. 08:38
A retek kurva anyádat!
Ekrü
2023. november 16. 08:00
Ez a "nekimenés" sokkal inkább egy jól megrendezett piár fogásnak tűnik. Az egész két dologra volt jó: 1. Azariah bemutatta, hogy nyugaton tényleg nyomulnak a buzik, hisz már a párizsi metró is ízléstelen képekkel van tele 2. Toroczkai bemutatta, hogy ő egy jó fej politikus, nem mellesleg még gyorsan elmondott egy kis kampányszöveget is mellé Az egész olyan kiterveltnek tűnik....
Chekke-Faint
2023. november 16. 07:02
Torockainak is neki fognak menni. Gyanúsan magyar ez....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!