Dömötör Csaba: A gyermekeket meg kell védeni, ha kell, háromszoros erővel

2023. november 11. 16:03

A parlamenti államtitkár rávilágított arra, hogy valójában miért is nem kapjuk meg az uniós pénzeket.

2023. november 11. 16:03

Dömötör Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselője, parlamenti államtitkára elmondta, hogy a gyermekvédelmi törvény és a magyar migrációs politika miatt nem kapjuk meg az uniós pénzeket. Erre bizonyítékokkal is szolgált Facebook-videójában. 

Dömötör azzal kezdte beszámolóját, hogy szerinte sokadjára ömlenek ki a szögek a zsákból az uniós pénzek ügyében. 

„Két európai parlamenti szakbizottság a héten összevont ülést tartott és ott beszélt a területért felelős uniós biztos, bizonyos Nicolas Schmit, aki egyébként luxemburgi”. Ő négy területet nevezett meg, ami miatt nem adják oda nekünk az uniós forrásokat” – mondta el a videóban.

Úgy látja, hogy most világos nyíltsággal kimondták, hogy mi is a bajuk igazán. 

„Először is a gyermekvédelem. Az, hogy Magyarországon törvény tiltja a nem változtatásról szóló tartalmakhoz való hozzáférést 18 év alatt. Emelett az is bajuk, hogy Magyarország súlyosan veszélyezteti a menedékjogot. Ami azt jelenti, hogy Magyarország nem nyitja meg a határait és nem enged be úgy százezer számra migránsokat, ahogy ők megtették”

 – világított rá az államtitkár. 

De pozitívumként könyveli el, hogy „most már nemcsak a kertek mögött vannak, hanem most már nyíltan kimondják, hogy miért is nem kapjuk meg az uniós pénzeket”

„Lehet, hogy nekik ez az álláspontjuk, de mi ezzel nem fogunk egyetérteni. 

A gyermekeket meg kell védeni, a határokat meg kell védeni, ha kell háromszoros erővel. Elmondtuk már de ezeknek a követeléseknek most aztán már végképp semmi, de semmi köze a jogállamisághoz, sokkal inkább olyan tervekhez, amelyek rossz útra tették Európát és mi nem szeretnénk erre az útra lépni” 

– zárta mondandóját Dömötör Csaba.

A videót itt tekinthetik meg: 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. november 12. 17:53
Jól mondod te ostoba barom! Csak éppen Tőletek kell megvédeni őket, az ilyen Gyerekbaszó fideszes köcsögöktől! Ostoba jószág!
dryanwolf
2023. november 11. 21:44
"A gyermekeket meg kell védeni (a KiDNePperektől), a határokat meg kell védeni (az embercsempészektől), ha kell háromszoros erővel." Mer' addig nem lesz itten Kánaán.
benedek77
2023. november 11. 17:36
Maszatolhatod a szart kóserkém, de azért nem kapjátok meg mert loptok. Vicces amúgy, hogy nagy pofával óbégatnak a arasztjaitok, hogy nincs szükség brüsszelre, de anélkül meg éhenhaltok:)
Genusnextgen
2023. november 11. 17:17
Kár, hogy Dömötör vagy bármely fidány kiscsicska nem volt ennyire harcos, mikor egy 5 éves csecsemőt kellett volna megvédeni az éhenhalástól. Vagy egy 3 évest az agyonveréstől Buksikáim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!