Ceglédi durván beleszállt Karácsonyba: „Utolsó tolvaj módjára kifosztottátok a saját kampányotokat, majd előadjátok, hogy ti ott se voltatok”

2023. november 22. 12:24

A politikai elemző két dologra hívta fel a figyelmet a 99 Mozgalom kapcsán.

2023. november 22. 12:24

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy Ceglédi Zoltán kifakadt az atv műsorában: „Karácsony helyében inkább arról beszélnék ebben a kampányban, hogy mit fogok másképp csinálni, mint az első öt évemben” – fogalmazott a politikai elemző. Szerdán sem állt le Ceglédi, a Perjés Gábornál tartott házkutatás kapcsán írt Facebook-oldalán a 99 Mozgalomról.

Ezt is ajánljuk a témában

„Szembejött reggel a friss házkutatás okán, hát visszapörgettem azokat a kommenteket, üzeneteket, amelyeket 2021-ben kaptam, mikor kritikus mertem lenni a 99 Mozgalommal. Fura, mintha azóta két dologra már teljesen máshogy emlékezne az ellenzéki közvélemény” – fogalmazott Ceglédi.

Az elemző szerint az egyik szembetűnő részlet Karácsony szerepe:

„Akkor még egyértelmű volt, hogy ez a Mozgalom bizony Karácsony Gergely szervezete. Nézzétek meg, mindenhol ezt mondta ő is, ezt írta a neki kampányoló sajtórész: ő alapította, ő mutatta be a programját, ő invitál csatlakozásra.

Nem azt, hogy jaj, Egon, fogalmam sincs, hát biztos egy nagyobb ládika. Most meg ott pislog egy szerencsétlen, magára hagyott papóka a hegyen, hogy nyüssz, nyüssz, hát majd megmondja később, hogy honnan vitt milyen pénzt merre, összecsórt fontok;

a főpolgármester meg hirtelen átpenderült emide, hozzánk, a bámészkodók közé, hogy hát ő ott se volt, ő velünk együtt nézi ezt a kellemetlen balesetet,

hullik rá a terépcsecső. Ajbesajnálom” – írja Ceglédi.

Arra hívta fel még a figyelmet a humorista, hogy az alapításkor „a Mozgalom minden belvárosi celebtagja is büszkén vállalta, hogy ez bizony ez az ő szervezetük”.

Most meg emezek is bőszen radírozzák magukat a lapokról, már csak 98 a Mozgalom, 97, 96, megy a visszaszámlálás”

– húzta alá.

Ceglédi Zoltán bejegyzését azzal zárja: „ami fontos, ami már látszik, hogy

a kormányváltás ígéretével tulajdonképpen milyen rossz minőségű emberek akartak és akarnak minket oda-vissza, morálisan és intellektuálisan elirányítani és fektcsekkelni…

De tényleg, végignézve, ahogy előbb

utolsó tolvaj módjára kifosztottátok a saját kampányotokat, majd előadjátok, hogy ti ott se voltatok, a sajátjaitokat is elárulva,

szóval nem lehetne most egy kicsit kisebb arccal nekimenni a következő választásnak? Hm?” – kérdezi a politikai elemző.

Nyitókép: Facebook

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 22. 19:32
Hogy mik vannak?
Ergit
2023. november 22. 18:55
Most esett le, hogy Geri birodalmi többesben beszélt, hiszen csak ő van a képen, viszont többes számban íródott a kijelentés. :)))
salmonella
2023. november 22. 17:17
Nemtom mit sikoltozik ez a "sztárügyvéd". 2010 előtt az országot fosztották ki. Mi ez ahhoz képest?
chief Bromden
2023. november 22. 16:59
Meglopják a támogatóikat is? "Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!