Nem tudom miért mondják Dobrevet tehetséges politikusnak

2023. október 31. 21:56

Az őszinteség ilyen fokú hiányával nem lehet politikai sikert elérni.

2023. október 31. 21:56
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Elolvastam Dobrev Klára hosszú interjúját a 24.hu-n. Nem tudom, miért mondják őt tehetséges politikusnak. Semmi valószínűségét nem látom annak, hogy Dobrev a DK saját szektáján túl bárkit is be tudna vonzani. Az őszinteség ilyen fokú hiányával, a politikai kimódoltság ilyen fokú túltengésével nem lehet politikai sikert elérni. Dobrev Klára talán nem vesz el a DK támogatásából, de nem is tesz hozzá semmit.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzaboGeza
2023. november 06. 22:33
A tömeggyilkos, "apró antal" unokája, SOHA NEM LESZ MINISZTERELNÖK Magyarországon!!!! SOHA!!!!!!!
Palatin
2023. november 05. 22:44
A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Ö az, aki legkevésbé kell a magyaroknak. Dobrev nekünk semmire nem jó, semmire nem kell. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
olajfa-0
2023. november 04. 11:30
Ez a fotó is sokat elárul. Hogy lehet így kinézni? De azért jó, hogy így néz ki...
masikhozzaszolo
2023. november 02. 09:04
/Az őszinteség ilyen fokú hiányával, a politikai kimódoltság ilyen fokú túltengésével nem lehet politikai sikert elérni./ Egyértelműen cáfolom, kis árnyalattal. Nálunk 60? évig mindenki tudta hogy amit hall az hazugság, és aki hazudott az is tudta, hogy hazudik. Nem volt ugyan politikai sikere, de hatalomban maradt folyamatosan. Az éppen elég is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!