A kötcsei találkozó újabb infarktusveszély

2023. szeptember 09. 22:42

Ezen csak röhögni lehet vagy infarktust kapni tőle.

2023. szeptember 09. 22:42
ORBÁN Viktor
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„A legszebb, amit Orbán Balázs a csepeli iskolába tett Orbán-idézetekről mondott: Magyarországon szabadság van (!), ezért tehették ki a diktátor 7 pontját. De a diktátor idézetei annyira jók, hogy »30 év múlva ott is lesz a helye az iskolákban«. Ezen csak röhögni lehet vagy infarktust kapni tőle. Papagájként hajtogatják, hogy háborúpárti, migrációbarát és genderideológiai álláspontba akarja bepréselni őket az átkos Nyugat, de ők a nyomásgyakorlás ellenére sem fognak meghátrálni. Mindenre ez a válasz. Pedig a Nyugat csak jogállamot akar a diktatúra helyett.

A hülye magyar ember pedig ezt megeszi, elhiszi és büszke rá. Elfelejti megszámolni, hogy a nyugdíját eközben elmulasztotta megemelni ez a hősies bűnbanda az inflációval azonos mértékben. Mészáros Lőrinc ellenben hatszor akkorára cserélte az előző jachtját, mert ő szorgalmas, tehetséges és ügyes. Olyannyira, hogy ugyan még gázszerelőnek is balfasz volt, de most már bankja is van. Így jár, aki szorgalmas, tehetséges és ügyes. Lennétek tik is bátorak, és nem félnétek az életfogytiglanért, ami jár ezért.

De erre nem gondol a magyar Titanic legénysége. Hazudik a kapitány, húzatják a cigánnyal (Kis Grófóval), miközben alul már ömlik be a víz, a jéghegynek már nekimentek, és az alsó kabinokban fulladoznak, akiknek csak arra volt pénzük. Ne legyen kétsége senkinek, az első mentőcsónakba akapitány, a családja, a bűntársai és a kötcsei tolvaj söpredék ül majd be. A többiek meg maradnak a süllyedő hajón, az új tisztek pedig majd arról győzködik őket, hogy a békesség kedvéért hadd menjen az Orbán »Család« a lopott pénzzel. Erre gondolni, az egy újabb infarktus.”

Kapcsolódó cikkek

 

Nyitókép: Orbán Viktor kormányfő előadása a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényén, a Polgári Pikniken a kötcsei Dobozy-kúriában 2023. szeptember 9-én. (MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ornagyornagy
2023. szeptember 11. 15:00
SZarzsák, a te infarktusod nem veszély, hanem örömhír!
grey
2023. szeptember 10. 17:58
Bárcsak elvinne az ínfarkas..!
Intruder
2023. szeptember 10. 17:27
Kell a bartusféreg, hogy legyen mihez viszonyítani.
za-firka
2023. szeptember 10. 11:20
De szar lehet neked az élet Bartus. Naponta a Zorbánra ébredni... Nem irigyellek. Nem gondolkodtál még rajta, hogy kárt tegyél magadban? Nem élet ez így neked!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!