Az MCC Feszten olyan dolog történik, amiről a hazai progresszió rég leszokott

2023. augusztus 03. 06:19

Gondolkodás a világról, a jó élet mibenlétéről. Ez több mint statisztikák, számok felsorolása.

2023. augusztus 03. 06:19
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Az MCC Feszten vagy éppen a közelgő Tranziton valami olyan dolog történik, amiről a hagyományos baloldal, majd az őt váltó hazai progresszió rég leszokott vagy talán sosem művelte azt: gondolkodás a jó kormányzásról, a világról, a jó élet mibenlétéről. Ez több mint statisztikák, számok felsorolása vagy éppen készen kapott, lefagyasztva szállított importideológiák felmelegítése szellemi mikrosütőkben. Ez szellemi munka és a végén válaszadás a magyar választópolgárokat és a magyarságot ténylegesen érintő, foglalkoztató kérdésekre.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. augusztus 03. 13:39
" gondolkodás a jó kormányzásról, a világról, a jó élet mibenlétéről." Hogyne, gondolkodjon a nép, ahogy ti akarjátok. válaszadás? -hiszen már mellébeszélni is alig tudtok.
llnnhegyi
2023. augusztus 03. 11:28
-:))) Folytassa MCC !
JohnDoe1984
2023. augusztus 03. 09:28
Biczi Tamásnak abban igaza van, hogy a jelenlegi ellenzék intellektuálisan sekélyesebb, mint nyár végén a Pó. A jobboldali fesztiválok számossága illetve költségvetése is azt mutatja, hogy nincsen egy ligában a két oldal egymással. Tegnapi érdekes cikk a g7.hu-n, hogy a nyári uborkaszezonban több pénzt locsol el a jobboldali propaganda, mint élesben a spanyol választási pártok. (https://g7.hu/kozelet/20230802/50-millios-magyarorszagot-is-beteritenenek-a-fidesz-barat-velemenyvezerek-hirdetesei-a-facebookon/) Ez talán picit mutatja, micsoda szinten művelik idehaza a véleményalakítást. A nagy gondolkodásban Bicziék vajon hova jutottak azzal, hogy a magyar kormány háborús vészhelyzetben távolítja el, cseréli le a honvédség jelentős részét, tesznek pályán kívűlre olyan embereket, akik egész életükben a hazájukat szolgálták? Ez propagandával kevésbé átitatott országokban nettó hazaárulás lenne, nálunk + néhány százalék szavazat a Fidesznek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!