Orbán Viktor a román miniszterelnökkel tárgyalt

2023. július 19. 12:37

A két kormányfő kötetlen beszélgetést folytatott a kétoldalú és az európai ügyekről.

2023. július 19. 12:37
Marcel Ciolacu román kormányfő magánebéden fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt Bukarestben 2023. július 19-én.

Magánebéden fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt Marcel Ciolacu román kormányfő szerdán Bukarestben – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A két kormányfő kötetlen beszélgetést folytatott a kétoldalú és az európai ügyekről.

Orbán Viktor Bukarestből Tusnádfürdőre, a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor helyszínére utazik tovább – közölte a sajtófőnök.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza-2
2023. július 20. 11:23
"balos-ballikos patkányok! Igaz hogy ma kicsit gyengébb M.o.-on az életszínvonal,mint 1 éve, de így is sokkal magasabb, mint a balos kurmányok idejében, és ma M.o.-on sokkal magasabb az életszínvonal mint bezzegromániában.
galancza-2
2023. július 20. 11:20
Ciolacu-Kalács, a másik oláh a képen Grindeanu-Gerenda-Gerendás. Az elmúlt évek oláh vezetői: Barna-Barna, Ciolos-Csólyos , Tudose-Tudós, Orban-Orbán,Ciuca-Csuka, Citu-Csete
MyOp
2023. július 19. 21:14
Egy bizonyos értelemben értelmet nyer a románok taktikája. Azért nem töltheti egy kormány sem a mandátumát és azért cserélik a miniszterelnököket olyan sűrűn, hogy nehogy Orbán úr valamelyikkel összebarátkozzon. Hová vezetne az.
Pelso j.
2023. július 19. 18:28
bölcsuhú@ értelmező kéziszótár: eredmény, jelentőség. Sok sikert, habár....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!