Lisztes Krisztián elárulta, miben különbözik a játékstílusa az édesapjáétól

2023. május 02. 16:04

A játékintelligenciánk és labdával való bánásmódunk, a technikai tudásunk megegyezik – árulta el a játékos.

2023. május 02. 16:04
null

Lisztes Krisztián egy korábbi, a Ferencváros honlapjának adott interjújában arról beszélt, hogy szeretne „halhatatlan” lenni.

„Egyelőre az a legfontosabb számomra, hogy minél több játéklehetőséghez jussak a jövőben” – fogalmazott a Fradi reménysége az OrigoSportnak. A játékos meglátása szerint mentálisan és fizikálisan is készen áll minden előtte álló megmérettetésre.

ezzel szerintem nincs és nem is lesz gond. Nem érzem, hogy elszálltam volna a mostani apró sikerektől,sokkal inkább erőt ad a folytatást illetően” – fogalmazott.

„Viszont remélem – ahogy egyébként apukám is –, hogy akár még szebb karrierem lehet majd, mint neki volt. Pedig hát az övé sem volt rossz” – fogalmazta meg egyik álmát a játékos.

Lisztes Krisztián beszámolt arról is, hogy az édesapjáénál másabb típusú játékos. „A játékintelligenciánk és labdával való bánásmódunk, a technikai tudásunk megegyezik. A kérdés másik fele már jóval nehezebb dió, de úgy érzem, nincs mit irigyelnem tőle.

Ahogy mindkettőnknek vannak, voltak jó tulajdonságaik, úgy vannak kevésbé jók is” – mondta a játékos.

***

Nyitókép Ifjabb Lisztes Krisztián egyre markánsabban teljesít! Fotó: fradi.hu

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. május 03. 04:12
Krisz, segítek. Ezt a mentalitást,még 15 éven keresztül fenntartani. Utána mehetsz sörözni.
brekker
2023. május 02. 22:33
Nem driblizik, mint az apja, egyérintőből belövi. A magyar CRonaldo. Csúcsra járatja a családi hatékonyságot.
chief Bromden
2023. május 02. 20:04
Nem látom, hogy visszaállították volna a kulturált hangnemű segítőkész hozzászólásomat. A mandi hallgattatja el a főnök híveit a portálon?
lantose70
2023. május 02. 20:04
Nagyon szimpatikus fiatalember, példás szerénységből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!