Hollik István: A dollárbaloldal önszántából nem fog lemondani a külföldről érkező milliárdokról

2023. április 15. 15:26

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint folyamatosan működő dollárhálózatról van szó, ahol a mai napig nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz és a dollármédiához egyaránt.

2023. április 15. 15:26
null

Nem egyszeri, hanem folyamatosan működő dollárhálózattól nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott szombati videónyilatkozatában. Hollik István közölte: „kezdetben azt gondolhattuk, hogy a dollárbaloldal külföldi finanszírozása egyszeri dolog volt”. Mára azonban egyértelművé kezd válni, hogy folyamatosan működő dollárhálózatról van szó, ahol a „mai napig nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz és a dollármédiához egyaránt”. A Nemzetbiztonsági Bizottságnak bemutatott, nyilvánosságra hozott jelentés, valamint a sajtóban megjelent információk mind abba az irányba mutatnak, hogy a dollárok több csatornán keresztül is gurulnak annak érdekében, hogy a magyar politikát befolyásolják – tette hozzá.

Azt mondta: a dollárbaloldal bukott miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is megerősítette több nyilatkozatában, hogy a

Hollik István szerint nagyon úgy néz ki, hogy több dollár gurult be a választások óta, mint azok előtt összesen. Pedig tudjuk, hogy az sem volt kevés, 4 milliárd forint – jegyezte meg. Megfogalmazása szerint ugyanakkor egyre többet tudunk a guruló dollárok ügyében: ismerjük azokat, akiknek a zsebébe kerültek, és ismernek néhányat a finanszírozók közül is. A pénz nagyobb részéről még mindig nem tudjuk, hogy honnan érkezett – jelezte. Miközben özönlik továbbra is a dollár a baloldalhoz, Gyurcsányék mélyen hallgatnak. Itt az ideje, hogy végre elárulják: kitől származik a temérdek pénz. Mondják meg végre, hogy

Hollik István elmondása szerint azt is látják, hogy a dollárbaloldal önszántából nem fog lemondani a külföldről érkező milliárdokról. Éppen ezért nem fognak tétlenül várni, mert az még sincsen rendben, hogy milliárdokkal próbálják meg befolyásolni a magyar politikát. A Fidesz–KDNP minden szükséges szabályozási lépést meg fog tenni annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra megállítsa a magyar politika durva külföldi befolyásolását – húzta alá.

(MTI)

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2023. április 17. 08:31
És ezt csak balfasz módon nézzük! Ideje lenne lépni!
Igazszó
2023. április 16. 08:54
Sok a duma hollik. A 2022 évi ogy. valasztásokhoz betalicskázott az usa az ellenségeinknek 4 milliard forintnyi dollárt, míg ti siketek voltatok es vakok. De ez még hagyján, mert az ilyen hazaárulások megakadalyozására létrehozott, de helyette nácikat vadászó, antifákat védő, moszados titkosszolgalataitok, a szemkilövő cigo és zsidóőreitek, a navos faszkalapjaitok, no meg a zsidó bankáraitok beleértve az MNB-s kuszaszem alkalmatlan sameszait, az állami számvevőszékkel kéz a kézben, is asszisztáltak ehhez a brutális jogtipráshoz. Te meg ittt hazudozol ész nélkül. A mai napig még gyanúsítottja sincs ennek a bűncselekmény sorozatnak, ezért talán nem jövőidőben álmodozva kellene itt hazudoznod, hanem pár hazaárulót ki kellene baszni a picsába mindegyik bandából. Vagy az összes gecit, aki ehhez asszisztált. Takarodjatok a tehetetlen büdös kurva anyátokba!
gekk
2023. április 16. 08:23
Ezt a barmot még a nernyikek sem olvassák, annyira ostoba.
Bástyaelvtárs
2023. április 16. 03:56
Te Hollik, és a rubeljobboldal mikor mond le a magyar ktg.vetesből lenyúlt adóforintokról? Nem tetszik a pofátoknak, hogy az ellenzék összegründolt külföldről rongyos 4 mrd ot a saját kampányára? Rendben. De akkor ez legyen kétoldalú es ti is vegyétek le az enyves kezeteket a magyarok adóforintjairol mikor kampanyoltok! Vagyis ezutan ne a kp.i ktg.vetesből menjenek az orszagos népbutito kampanyaitok, plakátozásaitok, nemzeti konzultacionak csúfolt nettó fideszes pártpropaganda, meg a kormanyzati tájékoztatás címen a néphülyítés plakátokon, sms ben, e mailekben milios nagysagrendben.. Szépen fizessétek pártkasszabol a kurva anyatokba! Kívancsi lennék meddig tartana ki a penzetek retkek, mert ami miatt a pofátok jar, az ellenzek 4 mrd janak ti a 40 szeresét ! költitek el fidestes partpolitikai celokra, mocskok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!