Az én hazám nem narancssárga

2022. április 11. 14:56

Hanem piros, fehér, zöld. Egy olyan hely, ahol mindenki számít.

2022. április 11. 14:56
null
Stummer János

„Az én hazám nem narancssárga, hanem piros, fehér, zöld.

Egy olyan hely, ahol mindenki számít.”

Nyitóképen Stummer János, jobbikos képviselő Fotó: Facebook

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonda László
2022. április 12. 20:22
Egy hitvány sz@rházi, hősi halottainkat gyalázó erkölcsi hulla vagy: "Forogjanak csak a sírjukban azok, akik nem értik a mi korunkat, akik nem értik a mi korunk kihívásait!" Így emlékezett meg Stummer János, 2019. okt. 23-I "ünnepi" beszédében a Corvin köz parancsnokáról. A Corvin köz '56-os parancsnokának, Pongrátz Gergelynek az öccse, aki ugyancsak harcolt a forradalom alatt a szovjetek ellen, felszólította vasárnap a Jobbikot, hogy „ne vegyék a szájukra” testvérének a nevét – írja a 888.hu. „A Pongrátz család nevében felszólítom a Jobbikot: ne vegyék többé szájukra Pongrátz Gergely nevét, aki forog a sírjában a Jobbik árulása miatt! A Gyurcsány Ferenccel a Parlament lépcsőjén esküdöző és nemzeti ünnepünkön Dobrev Klárával egy színpadra álló Jakab Péternek és pártjának nincs többé keresnivalója a Corvin közben. A kommunista Nagy Imre szobráért aggódó jobbikos politikusok menjenek inkább a padláslesöprő miniszter emlékhelyéhez!” https://mandiner.hu/cikk/20191024_a_jobbik_megsertette_pongratz_gergely_emleket
Nagyhuba1
2022. április 12. 19:23
Szar lehet neki. 2/3 az 2/3
Most80
2022. április 12. 11:30
Piros, fehér, zöld...nézzük csak, mi lehet ez, Stummernél...a magyart kizárhatjuk...talán iráni? Esetleg tádzsik? Ha iráni, akkor talán nosztalgia az Ahmadinezsád-éltető jobbik iránt? Vajon most mit hazudnak magukról ezek a karlendítő/nyugatos-européer legények, amihez képest majd később megváltoznak?
formaegy
2022. április 12. 08:35
Neked hazád sincs te féreg! Nektek egy zászló létezik - szivárványszínű, a közepén egy koponya nyilaskereszttel a homlokán, a nyakrésznél egy sarló kalapács. Ne mocskold be a magyar zászlót a szaros pofáddal! Hazaárulónak nincs hazája! Köp.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!